banner94

MHP’DEN MAKAM ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe teşkilatından Başkan Coşkun Ünal’a ziyaret.

MHP’DEN MAKAM ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe teşkilatından Başkan Coşkun Ünal’a ziyaret.

28 Şubat 2012 Salı 15:24
1572 Okunma
MHP’DEN MAKAM ZİYARETLERİ
  Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe teşkilatından İlçe Kaymakamı Mustafa çit'e ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’a ziyaret.

 

  11.02.2012 Cumartesi günü yapılan MHP Kızılcahamam ilçe teşkilatının 10. Genel Kurul toplantısında seçilerek göreve başlayan Milliyetçi Hareket Partisi yeni ilçe başkanı Uğur Tekin ve yönetimi ile beraber, Kaymakam Mustafa Çit ve Belediye Başkanı Coşkun Ünal’ı makamlarında ziyaret etiler.

 

  MHP’nin yeni Başkanı Uğur Tekin, İlk önce İlçe kaymakamı Mustafa Çit’i ziyaret ederek daha sonra, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal’ın Kongrede bulunarak vermiş olduğu destek den dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduklarını iletti. Samimi bir ortamda gecen ziyarette Başkan Coşkun Ünal Belediye faaliyetlerinden bahsetti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil altınışık 2012-02-28 16:35:28

bekledigimiz güzel tablo bu beraberligin daim olmasını temenni ederim

banner89

banner83

banner26