banner94

MERAL DEMİRBAŞ'A ANLAMLI ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına atanan Meral DEMİRBAŞ Kızılcahamamlı hemşehrileri tarafından ziyaret edildi.

MERAL DEMİRBAŞ'A ANLAMLI ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına atanan Meral DEMİRBAŞ Kızılcahamamlı hemşehrileri tarafından ziyaret edildi.

24 Mayıs 2012 Perşembe 10:29
2685 Okunma
MERAL DEMİRBAŞ'A ANLAMLI ZİYARET
KADININ STATÜSÜ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MERAL DEMİRBAŞ’A HEMŞEHRİLERİNDEN ZİYARET
                       Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına atanan Meral DEMİRBAŞ Kızılcahamamlı hemşehrileri tarafından ziyaret edildi. Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma Derneği tarafından gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Meral DEMİRBAŞ; Kendisinin Kızılcahamamlı olduğunu ve hemşehrileri tarafından ziyaret edilmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu, Kaymakamlık ve Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra atandığı bu kurumda da elinden gelen çabayı göstereceğini, hemşehrilerine kapısının her zaman açık olacağını söyledi. Dernek faaliyetlerini de yakından takip ettiğini ifade eden Meral DEMİRBAŞ bundan sonra Ankara’da olmam sebebiyle daha çok katkı vereceğini ayrıca belitti.
                       Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri Derneği Başkanı Selim ŞENOL ziyarete yaptığı konuşmada; Kızılcahamam’ın ilk bayan Kaymakamı olarak bizi gururlandıran daha sonra Vali Yardımcılığı yapan ,bayanlarımıza örnek olarak gösterebileceğimiz bu değerli hemşehrimizin yeni görevine atanmasından dolayı yine gurur duyuyoruz, ve hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yüce Mevla’nın izninle daha nice görevlerde bulunacak, Vatanına,Milletine hizmetler edecek ve bizleri gururlandırmaya devam edecektir.Meral DEMİRBAŞ’ın dayıları olan Nuh,Fazlı ve Hayri ÇOBAN’ı çok yakından tanıdığını, Kızılcahamam için yapılan her toplantı ve hayırlı işte en önde olan ,hemşehrilerinin dertleriyle dertlenen, ellerinden gelen her gayreti gösteren, takdir edilecek bu akrabalara sahip olduğu için şanslı olduğunu belirten Selim ŞENOL, ayrıca bu nedenle de sizden beklentilerimiz yüksektir.dedi.            
                     Ziyarete Yabanabat Kızılcahamam ve Köyleri Derneğinden Genel Başkan Selim ŞENOL, Genel Başkan Vekili Recep DURSUN, Genel Başkan Yardımcısı Durali KELEŞ, Genel Sekreter İsa SEVER, Genel Sayman Durmuş Gürcan, Yönetim Kurulu Üyeleri S.Mehmet AYHAN ve Servet SAĞLAM ile Danışma Kurulu Üyeleri Avukat Mehmet ERŞAHİN ve Nuh ÇOBAN katıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner26