banner94

MEHMET AYDOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kızılcahamam’da muhtarların adaylık yarışı devam ediyor.

MEHMET AYDOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kızılcahamam’da muhtarların adaylık yarışı devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Ocak 2019 Salı 17:45
929 Okunma
MEHMET AYDOĞAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kızılcahamam’da muhtarların adaylık yarışı devam ediyor.

Kızılcahamam Karşıyaka Mahallesinden her geçen gün bir aday daha çıkıyor. Kızılcahamam’ın yakından tanıdığı Mehmet Aydoğan, Karşıyaka Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Hodri meydan” bende varım diyen Mehmet Aydoğan haber sitemize yaptığı açıklamada;

“Karşıyaka Mahallesinde ikamet etmekteyim, mahalleme hizmet etmek için muhtar adayı oldum.

Amacım; Mahalleme layık olmak sorunları yakından takip edip halkımıza ve mahalleme hizmet etmek, her türlü sorunlarına yardımcı olmak, derleri ile derlenmek, üzüntüsü ile üzülmek, sevinci ile sevinmek, mahallemin sorunlarını en iyi şekilde etüt edip en kısa yoldan çözmek için elimden geleni yapmak birinci vazifem olacaktır.

Seçimden seçime değil her zaman halkımızın yanında, düğününde, hastalığında, cenazesinde iyi ve kötü gününde her türlü sorunlarınızda yanınızda olmayı büyük küçük ayrımı yapmadan hoş görüden sevgiden ve saygıdan yana sizlere hizmet etmeye söz veriyorum.

Mahallemiz için Belediye ve Kaymakamlıkla diyaloglarımı kurup bu mercilerden alınabilecek hizmetlerin en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum.

Hoş gör ki hoş görülesin, acaba Rabbim benden razımı sorgusunu her zaman kendime sorara ve Allah’ın rızasını almaya çalışan biriyim. İnsana ihsan edilen bütün nimetler iki uçlu bıçak gibidir. Kullanmayı bildiğin takdirde kendisi için bir nimet çevresi için bir hizmettir.

İnsanların konuştuğu sözler hep manevi sevgiyi, muhabbeti çoğaltacak sözler olmalı, her sözleri hayır olmalı, hayırdan başka söz konuşmamalıdır.

Niyet Hayır, Akıbet Hayır.

En derin sevgi, saygı ve muhabbetle sizleri selamlıyor, sizler için ve benim için hayırlı olan ne ise o olsun diyorum” dedi.

Mehmet Aydoğan Kimdir?

08.09.1958 yılında Çamlıdere de doğdum, ilk ve ortaokulu Çamlıdere de tamamladım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Çamlıdere İlçesinde 20 Yıl Esnaflık yaptım.

2000 yılında Kızılcahamam’a yerleştim Kızılcahamam’da çeşitli firmalarda çalıştım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26