banner94

MECLİS ÜYELERİ ZİYARET TURUNDA

Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ve Belediye Meclis Üyelerinden Murtaza Güngör, Durali Uygun,

MECLİS ÜYELERİ ZİYARET TURUNDA

Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ve Belediye Meclis Üyelerinden Murtaza Güngör, Durali Uygun,

uğur demirbaş
uğur demirbaş
27 Eylül 2014 Cumartesi 11:33
1179 Okunma
MECLİS ÜYELERİ ZİYARET TURUNDA

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ; MAKAM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ve Belediye Meclis Üyelerinden Murtaza Güngör, Durali Uygun, Yusuf Şengül, Kemal Öztürk ve Fatih Oral, Kaymakam Mehmet Yıldız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İlçe Kaymakamı ziyaretinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen heyet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan’a 2014 – 2015 Eğitim Öğretim döneminin hayırlı olmasını dilediler. Ardından Heyet halinde Adliye Sarayına geçen Meclis Üyelerimiz ve Başkan Yardımcımız Fahrettin İlhan, Cumhuriyet Baş Savcısı Fatih Müşmal’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Makam ziyaretlerine Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Şube Şefi Hasan Genç’i ziyaretle devam ettiren Belediye Meclis Üyeleri, Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Alt yapı ve Asfalt yol şefi Hasan Demir’i ziyaret ederek, Hasan Demirden çalışmalar hakkında bilgi alarak ziyaretlerini sona erdirdiler.

 Kızılcahamam Belediye Başkanı Yardımcısı Fahrettin İlhan, Bugünkü ziyaretlerimizde hayırlı olsun dediğimiz ve çalışmalarında başarılar dilediğimiz bütün arkadaşlarımızın Kızılcahamam Belediyesi olarak daima yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Bundan böyle bu tür çalışmalarımız devam edecek, çalışanlarla ve üretenlerle hep birlikte olacağız dedi.










































Son Güncelleme: 27.09.2014 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kamu 2014-09-27 13:34:29

het ilçeye lazım bir fahrettin başkan

banner89

banner83

banner26