banner94

MAHALLEMİZE KADIN ELİ DEYECEK

Akçay Mahallesi için Muhtar adayı olan Müzeyyen Ünlü Mahalle Sakinlerinden destek istedi.

MAHALLEMİZE KADIN ELİ DEYECEK

Akçay Mahallesi için Muhtar adayı olan Müzeyyen Ünlü Mahalle Sakinlerinden destek istedi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Mart 2024 Cuma 23:58
360 Okunma
MAHALLEMİZE KADIN ELİ DEYECEK

Mahalli  İdareler seçimlerine yeri sayım başladı belediye başkanlarının yanı sıra muhtarlar da seçilecekleri için mahallelerinden aday olan Muhtar adaylarında heyecan başladı.

Kızılcahamam'a bağlı ve en kalabalık mahalle olarak görülen Akçay Mahallesine ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu, Akçay Mahallesi için Muhtar adayı olan Müzeyyen Ünlü Mahalle Sakinlerinden destek istedi.

Müzeyyen Ünlü;

"1963 Yıldırım Ören Mahallesi doğumluyum, 40 Yıldır Mahallemizde ikamet etmekteyim İki Çocuk annesiyim ve Ev hanımıyım. Bir Önceki dönemde Mahallemize 1. Sıra aza olarak seçildim siz değerli mahalle sakinlerimizin destekleriyle bu dönemde Mahallenmizin muhtarı olarak sizleri engüzel şekilde temsil edeceğim" dedi.

Muhtarlığa Kadın eli deymesi gerektiğini Belirten Akçay Mahallesi için Muhtar adayı olan Müzeyyen Ünlü, Kızılcahamam'da Merkez mahallelerinde hiç kadın aday olmadığını ve ilkleri gerçekleştirmek istediğini ve merkez mahalle olan akçay mahallesinin ilk kadın muhtarı olacağını belirtti.

Son Güncelleme: 16.03.2024 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26