banner94

KÜTÜPHANEMİZ YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

İlçe Halk Kütüpanesinden yapılan açıklamaya göre;

KÜTÜPHANEMİZ YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

İlçe Halk Kütüpanesinden yapılan açıklamaya göre;

uğur demirbaş
uğur demirbaş
19 Nisan 2016 Salı 13:52
1055 Okunma
KÜTÜPHANEMİZ YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ


İlçe Halk Kütüpanesinden yapılan açıklamaya göre;

İlçemiz Halk Kütüphanesi Müdürlüğü Belediye Binasının yıkılacağından dolayı 2 haftalık bir aradan sonra Karşıyaka mah.Cumhuriyet cad.No:10/A (MTA Bölge Müdürlüğü) taşınarak okuyucu hizmetlerine başladı.

Tüm kitapsever halkımızı kütüphanemizin yeni yerinden yararlanmaya davet ediyoruz.





















Son Güncelleme: 19.04.2016 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir EKMEN 2016-04-19 23:07:31

yeni yerimizin ilçemize hayirli olmasini diliyor okuyucularimizi yenilenen yeni yerimize bekliyouz.

Avatar
uğur 2016-04-20 11:37:27

sayın yayıncı kütüphanede başka çalışan yokmu yoksa senin işinemi gelmedi

Editörün mesajı: Fotoğraf yayınlayıp yayınlamamak bizim insiyatifimizde olduğu için, önem verdiğimiz fotoğrafları yayınlarız...

Avatar
Uğur PEKSARI 2016-04-21 08:45:41

sayin yayinci şahsı meselelerin varsa görevine yansıtma çünkü sen kızılcahamam belediyesinde çalışıyorsun senin için bu görev çok önemli olmalıdır bu nedenle yapacağın ve yaptığın kızılcahamam açısından doğru ve tarafsız olmalıdır. fakat kime anlatıyorum.

Editörün mesajı: Kime anlattığınızı Ben Buradan açıklayayım isterseniz; Ben Belediye için yapılacak görevlerde işimi doğru bir şekilde yaptığımın bilincindeyim, haaa şu görevimi doğru yaparken üstüne vazife olmayan bir erkek kadınlar günü için alınmış karanfillere saldırdığı için ben görevimi doğru yapamadım orada haklısınız; çünki o saldıran vatandaş sizsiniz, ve bugün geçmiş bana görevinin önemli olduğundan bahsediyorsun görevim önemliyse neden kadınlar gününde dağılacak olan karanfillere bir erkek olarak sahiplenmeye çalıştınız ben o gün size karanfil vererek görevimi kötüye kullansaydım benden iyisi olmayacaktı! uzatmaya gerek yok beni anlayan anladı.

Bu haberi yaptığım site şahsi bir sitedir dikkatinizi çekerim, Tarafsızlığı da sizden öğrenecek değilim.

Avatar
Veysel BAYRAAM 2016-04-24 00:31:35

şahsım itibarı ile kütüphanenin yerini bu vb. haberlerden öğrendim. bu haberin neresi yanlı? ama asıl neden muhterem editörün açıklamasında saklı. kuyruk acısı dedikleri bu olsa gerek.

Avatar
Okur 2016-04-26 22:44:37

Kardeşim bırakın bu işleri, fotoğraf meseleniz haberin önüne geçmiş.Ayıp ya koca koca adamlar.Kütüphane gerçekten hoş olmuş.Yalnız okuyucu için fazla yer kalmamış.Biraz daha büyük olsa idi daha güzel olurdu.

banner89

banner83

banner26