banner94

KUR'AN BÜLBÜLLERİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ.

İmam Hatip Ortaokulu Kur'an Bülbülleri Gönülleri fethetti.

KUR'AN BÜLBÜLLERİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ.

İmam Hatip Ortaokulu Kur'an Bülbülleri Gönülleri fethetti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
18 Mart 2019 Pazartesi 17:59
899 Okunma
KUR'AN BÜLBÜLLERİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ.

İmam Hatip Ortaokulu Kuran Bülbülleri Gönülleri fethetti.

‘18 Mart Şehitler Günü’ dolayısı ile;  vatan, din, bayrak ve kutsal değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhunu şad etmek amacıyla İmam hatip Ortaokulu öğrencilerinin, öğretmenlerinin  ve velilerinin okuduğu 1 Hatim 1071 Fetih Sürelerinin duası  Aşağı Merkez Camide  18 Mart 2019 Pazartesi günü Öğle namazı öncesi yapıldı.

Cemeatin yoğun ilgi gösterdiği programda öğrenciler okudukları Kur’an-ı Kerim, ilahi ve dualarla cemaatin gönlünü feth etti, şehitlerin ruhunu şâd ettiler.

Okul Müdürü Ahmet ÇAKIRIOĞLU cemaate yapmış olduğu konuşmada  İlçe Müftülüğü ile işbirliği halinde  çalıştıklarını, 90 civarında öğrencinin  Akyüzler Erkek Kuran Kursu  ve Hafız Hasan Akkuş Kız Kur’an Kursunda hafızlığa hazırlık ve hafızlık yaptıklarını belirtti. Öğrencilerin ortaokul eğitiminin yanında Kur’an eğitiminide alarak okuldan mezun olacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26