banner94

KÜFRE HAYIR ETKİNLİĞİ YAPILDI

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokul Cumhuriyet Meydanında yapılan ‘’AİLEMİZ HER ŞEYİMİZ, AĞIZLAR KİRLENMESİN.’’ Projesini tanıttı.

KÜFRE HAYIR ETKİNLİĞİ YAPILDI

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokul Cumhuriyet Meydanında yapılan ‘’AİLEMİZ HER ŞEYİMİZ, AĞIZLAR KİRLENMESİN.’’ Projesini tanıttı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Mayıs 2015 Salı 00:01
1252 Okunma

Kızılcahamam Cumhuriyet İlkokulu tarafından 04.05.2015 pazartesi günü Cumhuriyet Meydanında yapılan ‘’AİLEMİZ HER ŞEYİMİZ, AĞIZLAR KİRLENMESİN.’’ Projesi kapsamında Küfre hayır yürüyüşü ve kötü sözleri balonlara hapsedip patlatıyoruz, etkinliklerini büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

Etkinliğe Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Jandarma Komutanı Onur Akyüz, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftümüz Sinan Kazancı, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf PAMUK , İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube müdürleri ilçedeki tüm okullar temsilcileriyle ve velileriyle katılırken, yürüyüşe ilçe esnafının da katılması mutluluk verdi.

Okul Müdürü Ertuğrul İpek projenin İlçemizdeki ortakları olan Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin GÜNEY, İlçe Müftümüz Sinan Kazancı, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Pamuk ‘a, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube müdürlerine projeye vermiş oldukları katkıdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz dedi.

Ertuğrul İpek proje hakkında bilgi verdi;

PROJE KONULARI:

– Gençlerin, çocukların anne babalarının ve ailenin değerini anlaması.

– Anne babaların gençleri anlamasını sağlamak.

– Kötü ve çirkin sözle mücadele.

PROJENİN GEREKCESİ:

  1. Toplumun çekirdeği olan aile kurumunun her geçen gün yıpranması ve ailenin dağılma tehlikesi yaşaması.
  2. Gençlerin anne babalarını, anne babaların gençleri anlamakta sorunlar yaşaması.
  3. Toplumumuzda bir kısım insanların düşünce dünyasının kirliliğinin göstergesi olan küfür ve argo içeren sözlerin her geçen gün artıyor olması.
  4. Toplumun bir bölümünde doğru ve yanlış kavramlarının kriterlerinin belirsizleşmesi ve değerlerimizden uzaklaşıyor olması.

PROJENİN AMACI:

  1. Farkındalık oluşturacak etkinliklerle ailenin önemini gençlere ve anne babalara kavratmak.
  2. Argo ve küfrün bir ahlak problemi olduğunu ve milletimizin değerleri ile uyuşmadığını bizim için en değerli varlıklarımızın böylesine ağza alınmayacak ifadelerle değersizleştirildiğini halkımıza anlatmak.

PROJENİN HEDEF KİTLESİ:

  1. Anne babalar.
  2. İlkokul öğrencileri.
  3. Ortaokul ve lise öğrencileri.
  4. Tüm halkımız ve ilçe esnafı.

Yapılan Çalışmalar;

1-Tanıtım kitapçığı basıldı.

2-Proje Ortaklarımız gezildi ve bilgilendirme yapıldı.

3-Kızılcahamam Belediyesi tarafından İlçemizdeki dijital reklam panolarından görsel afişlerle proje tanıtımı ve sunumlar yapıldı.

4-Kızılcahamam Belediyesi tarafından afiş, broşür ve çıkartmalar bastırıldı.

5-Kızılcahamam Belediyesi tarafından 300 tişört ve şapka temin edildi.

6-Okulumuz proje grubu, İlçemizdeki;

20 okulda 400 öğretmen, 5000 öğrenci ve öğrenci velilerine Ailenin Türk toplumundaki yeri ve önemini anlatarak, argo ve kötü sözlerin yapmış olduğu tahribat anlatılarak destekleri alındı.

7-İlçemiz okullarında resim, afiş ve slogan yarışmaları düzenlendi ve katılımcılara okul aile birliği tarafından saat ve benzeri ödüller alındı.

8-16 Mayıs tarihi itibarıyla sonuçlandırılacak olan bu projemizin çok verimli olması nedeni ile ve aşırı talep olmasından dolayı yılsonuna kadar devam etmesi kararlaştırıldı.

KÖTÜ SÖZLERİ BALONLARA HAPSEDİP  PATLATTILAR

Öğrencilerin hazırladığı örnek proje etkinliğinin sonunda öğrenciler ellerindeki balonları patlattı, proje yarışmalarında derece alan öğrencilere hediyeler verildi. öğrenciler protokol ve halk ile ellerindeki küfre hayır yazılı dövizler ile Kızılcahamam sokaklarında sloganlar atarak Küfre hayır dedi.

Image1

Image2 Image3

Image4 Image5
Image6 Image7
Image8 Image9

Image10 Image11

Image12 Image13

Image14 Image15

Image16 Image17


Image18
Image19

Image20 Image21

Image22
Image23


Image24
Image25


Image26
Image27

Image28
Image29

Image30 Image31

Image32




Son Güncelleme: 05.05.2015 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26