banner94

KIZILCAHAMAMLI İŞ ADAMINA KARŞILAMA

İlçemizin yetiştirmiş olduğu ünlü işadamlarından olan Burhan Ataalp turizmden inşaat sektörüne kadar bir çok alanda yapmış olduğu yatırımlar ve işletmeleri ile tanınmaktadır.

KIZILCAHAMAMLI İŞ ADAMINA KARŞILAMA

İlçemizin yetiştirmiş olduğu ünlü işadamlarından olan Burhan Ataalp turizmden inşaat sektörüne kadar bir çok alanda yapmış olduğu yatırımlar ve işletmeleri ile tanınmaktadır.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Şubat 2016 Perşembe 08:28
3315 Okunma
KIZILCAHAMAMLI İŞ ADAMINA KARŞILAMA

İlçemizin yetiştirmiş olduğu ünlü işadamlarından olan Burhan Ataalp turizmden inşaat sektörüne kadar bir çok alanda yapmış olduğu yatırımlar ve işletmeleri ile tanınmaktadır. Fethiye’de bulunan otellerinden Günlüklüde silahlı saldırıya uğraması sonucunda çatışma çıkmış, kendini ve çalışanlarını korumak amacıyla saldırganlardan birini öldürdüğü gerekçesiyle 11 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. 

Burhan Ataalp, 5 yıl 8 ay sonra yattığı Kalecik Yarıaçık Cezaevi’nden bugün tahliye oldu.

Burhan Ataalp, sadece yakın akrabaları ve arkadaşlarının bulunduğu kalabalık bir grup tarafından cezaevinin kapısında büyük bir coşku, sevinç ve mutlulukla karşılandı. Cezaevi çıkışında kendisine onlarca küçükbaş hayvan kurban kesilen Ataalp, daha sonra yüzlerce araçlık konvoyla Ankara’ya hareket etti. Buradan da Kızılcahamam Yukarı Kese köyüne geçerek anne, baba ve akrabaları ile yakın bir süre önce kaybettiği Akif dayısının kabirlerini ziyaret ederek duada bulundu.

Burhan Ataalp’ın tahliye olması haberi Kızılcahamamda da mutlulukla karşılandı.

Ataalp “Başımıza talihsiz bir olay geldi. Haksız ceza aldığıma inanıyorum. Vicdanen huzurluyum. Allah nasip ederse bundan sonraki hayatıma kaldığım yerden devam etmek, Cenab-ı Hakk nasip ederse Umre’ye gitmek, toplumumuza, vatanımıza, milletimize, evlatlarımıza faydalı olabilmek. İş gücümüzü artırmak ve hayırlı bir vatandaş olarak yaşamaya devam etmek istiyorum diyerek, bu süre içinde beni yalnız bırakmayan ve daima yanımda olan akrabalarım, dostlarım, arkadaşlarım, yakınlarım ile Ankaralı ve Kızılcahamamlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

 













































Son Güncelleme: 11.02.2016 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ankara oguz seymenleri adem demirkiran 2016-02-11 09:55:56

Burhan dayima geçmiş olsun allah basimizdan eksik etmesin

banner89

banner83

banner26