banner94

KIZILCAHAMAM'IN YENİ YIL MESAJLARI

Soguksu Haber sitemize sizlerden gelen yeni yıl kutlama mesajlarını yayınlıyoruz.

KIZILCAHAMAM'IN YENİ YIL MESAJLARI

Soguksu Haber sitemize sizlerden gelen yeni yıl kutlama mesajlarını yayınlıyoruz.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Ocak 2016 Cuma 14:03
823 Okunma
KIZILCAHAMAM'IN YENİ YIL MESAJLARI

Soguksu Haber sitemize sizlerden gelen yeni yıl kutlama mesajlarını yayınlıyoruz.

Kuruluşunun 100. Yılı olması sebebiyle İlçemiz için özel bir öneme sahip olan 2015 yılını geride bırakıyoruz.

Kızılcahamam’ ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıtmak ve İlçemizin 100 yılı geride bırakmasının haklı gururu ve heyecanını tüm halkımız ve misafirlerimizle paylaşmak amacıyla Kültür, Sanat, Spor, Eğlence ve daha birçok alanda düzenlenen etkinliklerle geçirdiğimiz 2015 yılı gibi, 2016 yılının da tüm hemşehrilerimiz için sağlık, huzur ve esenlik dolu bir yıl olmasını temenni ediyor, her düzeydeki kamu görevlisi arkadaşlarımın , ailelerinin ve tüm Kızılcahamamlı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Mehmet YILDIZ

Kızılcahamam Kaymakamı

------------------------------------------------------------------------------

"Kızılcahamam Belediyesi olarak tüm hizmetlerimizi kıymetli vatandaşlarımızın ilçede olan yaşantılarının huzur ve refah içerisinde yaşamaları için yapıyoruz.

2015 yılı içerisinde ilçe genelinde projelerimizi tek tek hayata geçirdik. Yıllık planlamamızda olan hizmetlerimizi vatandaşlarımıza söz verdiğimiz bir şekilde gerçekleştirdik. Fiziki yapılanmamızdan tutun sosyal ve kültürel etkinliklerimize kadar bir çok hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kızılcahamam'ın acil ihtiyaçları olan Devlet Hastanesi ve Yeni Belediye Hizmet Binamızın temellerini atarak inşaat çalışmalarına başladık. Seyir Tepesi Kültür Merkezi için temelini atarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık.

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin bizlere ilettiği tüm sorunları ivedi bir şekilde çözerek tüm memnuniyetsizlikleri tek tek ortadan kaldırdık. Okullarda okuyan öğrencilerimizin eğitimlerini destekleyecek bir çok çalışma yaparak onları her fırsatta ödüllendirmeye gayret gösterdik. Gençlerimizin eğitimlerinde ve iş yaşamlarında onlara yardımcı olmak için çalışmalar yaptık. Sosyal ve kültürel etkinliklerimizi, ev ziyaretlerimizi, ilçemizin tanıtım çalışmalarını Belediyemizin tüm kadrolarında görevli olan Meclis Üyelerimiz, İdari Kadromuz ve değerli personelimizle birlikte özverili bir şekilde yaptık. 1915'te ilçe olan Kızılcahamam'ın 100. Yılını çeşitli etkinliklerle kutlayarak Türkiye'nin Doğa ve Termal Cenneti olan Kızılcahamamımız'a yakışacak bir şekilde yaptık.

Be vesile ile, başarılarla geride bıraktığımız 2015 yılının ardından hep birlikte adım atacağımız 2016 yılının ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur, sağlık, bereket dolu günler getirmesini diler sevgi ve saygılarımı sunarım.

Muhittin GÜNEY

Kızılcahamam Belediye Başkanı

 -------------------------------------------------------------------------------

 Her yeni yıl yeni umutların egemen olduğu, yeni sevinçlerin canlandığı, daha iyi imkan ve koşullara ulaşma yolunda beklentilerin arttığı ve yeni umutlara koşmanın ortamını oluşturmak için bir vesiledir.

Kimi zaman hep birlikte sevindik, kimi zamansa hep birlikte üzüldük. İyi ve kötü günleri ile bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla daha hep birlikte giriyoruz. Yeni hedefler, yeni başlangıçlar inancıyla yeni yılınızı kutlar, 2016 yılının başta aileniz, sevdikleriniz, ilçemiz ,milletimiz, ülkemiz ve devletimize hayırlar getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle yaşanan tüm olumsuzlukların son bulması dileğiyle,Türk ve İslam alemine barışın,huzurun,adaletin,birliğin ve beraberliğin hakim olmasına vesile olacak, Kızılcahamamlı hemşerilerime,dostlarıma milletimize, devletimize tüm umut ve beklentilerimizin gerçekleşeceği, bereketli, sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Saygılarımla.

Beyhan SARI

Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı

Son Güncelleme: 30.12.2016 00:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26