banner94

KIZILCAHAMAMDA YOĞUN GÜNDEM

Kızılcahamam bugün öğleden sonra yoğun bir gündem geçirdi. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere saat: 14.00’da Kızılcahamam’a geldi

KIZILCAHAMAMDA YOĞUN GÜNDEM

Kızılcahamam bugün öğleden sonra yoğun bir gündem geçirdi. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere saat: 14.00’da Kızılcahamam’a geldi

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Ağustos 2014 Salı 23:47
1574 Okunma
KIZILCAHAMAMDA YOĞUN GÜNDEM

KIZILCAHAMAMDA YOĞUN GÜNDEM

Kızılcahamam bugün öğleden sonra yoğun bir gündem geçirdi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere saat: 14.00’da Kızılcahamam’a geldi

İlk ziyaretini Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney’i Makamına gerçekleştiren İşler; Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ilçe ziyaretlerinde bulunduğunu belirtti. Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’i makamında ziyaret ederek belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı İşler; Belediye ziyareti sonrası açıklamada bulundu; "Biz AK Parti olarak genel başkanımızı Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdik. Artık ipi göğüslemek üzereyiz. Son 5 gün kaldı ancak muhalefet partileri aday gösterme cesaretinde dahi bulunamadılar. Ne MHP ne de CHP bir aday göstermedi. Bu bakımdan baktığınız zaman HDP onlardan daha cesaretli oldu. Onlar da kendi adaylarını gösteremedikleri için çatı aday gösterdiler. Kamuoyunu bir buçuk ay meşgul ettiler ondan sonra da hiç kimsenin beklemediği bir ismi bir dayatma bir proje sonunda çatı aday olarak gösterdiler. Bahçeli, dün yaptığı açıklamada hala bunun ismini öğrenemedi. Seçimler geçtiği zaman da öğrenemeği için de otomatikmen unutmuş olacak. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu yaşını başını almış ve uluslararası görevde bulunmuş bir insandı. Baktığımız zaman son kullanım tarihi geçmiş bir adayı, bir şahsı çatı aday olarak açıkladılar. Çatının çatırdadığını da hep birlikte görüyoruz. 5 gün sonra da bu çatı birilerinin üzerine çökecek. Çatı çöktükten sonra da elbette ki bunun bir takım bedelleri de olacak. Bir dayatma sonucunda bu isim açıklandı. Elbette de tabanda da kabul görmedi" dedi.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney’i Makamında ziyaret ederek ilçe içerisinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Belediye Meclis Üyeleri ve berberindeki heyet ile birlikte Şehit Mehmet Erdem Caddesi'ndeki esnafları iş yerlerinde ziyaret edip, hayırlı işler dileklerinde bulunarak, hal hatır sordu.

Yeni hizmete giren Kızılcahamam Belediyesi Yabanabad Termal Tesisleri Ziyaret eden işler burada yaptığı konuşmada geçmiş dönemde yapılan yeni kaplıcanın Kızılcahamam’a hayırlı olmasını dileyerek çok amaçlı yapılan kaplıcada Yüzme Havuzu, şelale havuzu, Jakuzi, Çocuk Havuzu, Türk Hamamı, Aile Banyolarının bulunduğunu belirtti.

İşler her Kızılcahamam’a gelişinde yoğun bir kalabalıkla karşılanmasından duyduğu memnuniyetini de ileterek Hemşerilerine teşekkür etti.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşlerin yoğun Kızılcahamam trafiğinde, sivil toplum örgütleri ile yapılacak olan toplantıya geçerken yine Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan ve Ramazan ayında Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından açılışı yapılan Ak Masayı ziyaret etti.

Ardından Büyük Kaplıca arkasında Pansiyon restorantta yapılacak toplantıya geçen işler Sivil Toplum Kuruluşları, Sendika Başkanları, Oda Başkanları, ve Muhtarlar ile basına kapalı olarak toplantı yaptı.


 


Son Güncelleme: 06.08.2014 01:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26