banner94

KIZILCAHAMAM EMİT FUARINDA TANITILIYOR

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını açtı.

KIZILCAHAMAM EMİT FUARINDA TANITILIYOR

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını açtı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Ocak 2016 Perşembe 22:33
930 Okunma
 KIZILCAHAMAM EMİT FUARINDA TANITILIYOR

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını açtı.

Fuara TC. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Turizmden Sorumlu Başkan Vekili Tülin Ersöz, Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Kurt, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4 bin 500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı. 31 Ocak Pazar akşamına kadar açık olacak EMITT, erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye’nin dâhil olduğu 70 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için öne çıkan bir buluşma noktası oluyor.

Ankara Valiliği ve Kalkınma ajansı çatısı altında tanıtımını yapan Kızılcahamam Belediyesi tanıtım broşürleri, otellerin tanıtımları, yöresel ürünler ve Kızılcahamam Ünlü Çam Kolonyaları'nın bulunduğu standa ilgi yine yoğun oldu.

Fuar'da Kızılcahamam'ı, Belediyemiz Basın -Yayın ve Halkla ilişkiler biriminden, Uğur Demirbaş,  Jeopark Koordinasyon merkezinden Aliihsan Kayabaşıoğlu ve İnsan Kaynakları biriminden Fatih Acar tanıtıyor.

İlk günden yoğun katılımın olduğu fuarda Sarıyer kaymakamı hemşerimiz Gürsoy Osman Bilgin Kızılcahamam standını ziyaret etti. Fuara Kızılcahamam'dan Çam Otel ve Kaplıca oteli de katıldı.




















































Son Güncelleme: 28.01.2016 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baba dostu 2016-01-30 13:41:38

sayın demirbaş, diğer haber siteleri rehavete kapılmış, googlenin ikinci sayfadan ilklerin sırlamasını zorlamanızın memnuniyeti ile daha da gelişerek ilk sıraya oturmak için durmak yok koşmaya devam

banner89

banner83

banner26