banner94

KIZILCAHAMAM'DAN ŞANLIURFAYA EĞİTİMDE TEK YÜREK DESTEĞİ

Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin de dahil olduğu “Eğitimde Tek Yürek” projesi, yüzlerce kilometrelik bir yolculuğun ardından Şanlıurfa'daki Ulubatlı Hasan İmam Hatip Ortaokulu'na ulaştı

KIZILCAHAMAM'DAN ŞANLIURFAYA EĞİTİMDE TEK YÜREK DESTEĞİ

Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin de dahil olduğu “Eğitimde Tek Yürek” projesi, yüzlerce kilometrelik bir yolculuğun ardından Şanlıurfa'daki Ulubatlı Hasan İmam Hatip Ortaokulu'na ulaştı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Nisan 2023 Cumartesi 12:50
780 Okunma
KIZILCAHAMAM'DAN ŞANLIURFAYA EĞİTİMDE TEK YÜREK DESTEĞİ

Ankara'dan, Şanlıurfa'ya "Eğitimde Tek Yürek" projesi!

Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin de dahil olduğu “Eğitimde Tek Yürek” projesi, yüzlerce kilometrelik bir yolculuğun ardından Şanlıurfa'daki Ulubatlı Hasan İmam Hatip Ortaokulu'na ulaştı. Burada depremzede çocuklara yardım kolileri ulaştırıldı ve bu jest karşısında öğrencilerin yüzlerinde tebessüm oluştu.

“Eğitimde Tek Yürek” projesi yüzleri güldürmeye devam ediyor. Proje çerçevesinde Ankara Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Şanlıurfa’daki kardeş okula, Ramazan kolisi, kırtasiye malzemesi, ayakkabı, elbise ve oyuncaklardan oluşan yardım kolilerini ulaştırdı. Yüzlerce kilometrelik yolu kamyonetle kat ederek Haliliye ilçesindeki Ulubatlı Hasan İmam Hatip Ortaokuluna ulaşan ekip, yardım kolilerini, depremzede çocuklara dağıtılmak üzere okul yetkililerine teslim etti. Kızılcahamam Belediyesinin Ulaşım desteği ile Hiç tanımadıkları arkadaşlarının gönderdikleri hediyeleri alan öğrencilerin yüzü güldü.

Kendileri gelemeyip Şanlıurfa’daki depremzede arkadaşlarına mektup gönderen öğrenciler, yüzlerde tebessüm bıraktı. Arkadaşlarının kendilerine gönderdiği mektubu okuyan öğrenciler, duygusal anlar yaşadı. Depremzede öğrenciler, Ankara’dan kendilerine hediye gönderen akranlarına teşekkür etti.

Ankara Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokul Müdürü Oğuz Çalışkan, proje ile ilgili açıklamasında, “Buraya ‘Eğitimde Tek Yürek’ projesi çerçevesinde Ulubatlı Hasan İmam Hatip Ortaokulu’na her anlamda destek olmaya, çocuklarımıza psikososyal destek sağlamaya ve onlara ayni ve nakdi yardım yapmaya geldik. Bunun için buradayız. Çocuklarımız tabii yolumuz çok uzak illaki onları buraya getirme şansımız maalesef yok. Onlar da bu şekilde çocuklarımıza mektuplar yazdılar. Onlara içinden geçen duyguları ilettiler. İnşallah onların da yüzünde birazda olsa bir tebessüm oluşturabildilerse ne mutlu bizim çocuklarımıza, onlar da kardeş uzakta olsa biz yakınlaşıyoruz. Bundan sonra da inşallah her iki okul adına da yakınlaşmaya devam edeceğiz. Kırtasiye yardımı, kıyafet yardımı, ayakkabı yardımı, oyuncak ve minimum ihtiyaç malzemeleri çocuklarımıza hibe olarak getirilmiştir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26