banner94

KIZILCAHAMAM'DA YEREL SEÇİME İLK ADIM

Seyfullah KÖKEN; Hemşehrilerimin destekleri ile inşallah “Kızılcahamam Belediye Başkanlığına Adayım” dedi.

KIZILCAHAMAM'DA YEREL SEÇİME İLK ADIM

Seyfullah KÖKEN; Hemşehrilerimin destekleri ile inşallah “Kızılcahamam Belediye Başkanlığına Adayım” dedi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Eylül 2023 Cuma 11:59
3489 Okunma
KIZILCAHAMAM'DA YEREL SEÇİME İLK ADIM

Kızılcahamam’da Yerel Seçime ilk adım ..!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için ilk resmî basın açıklaması İlçemizin Turizmci İş Adamı Haber Tur Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Seyfullah KÖKEN’den geldi. 

Kızılcahamamlı İş Adamı Seyfullah KÖKEN yaptığı açıklamada; Kızılcahamam siyasetini yıllarca çok yakından takip ettiğini, 2016 yılında başladığı siyasi çalışmaların yapmış olduğu başarılı faaliyet ve organizasyonlar ile halkta karşılık bulduğunu,binlerce hemşehrimize Hac & Umre ve Kültür Turlarında rehberlik yaptığını dile getirdi. Gelinen noktada Kızılcahamam’da siyasi anlamda bir sıkışmışlık ve daralmışlık bulunduğunun altını çizen Seyfullah KÖKEN, beklentilerine karşılık bulamayan mutsuz huzursuz bir kitlenin oluştuğunu ve bu kördüğümü çözecek, milleti huzur ve refaha kavuşturacak anahtarın kendilerinde olduğunu kaydetti. KÖKEN, Kızılcahamam’ın öz değerlerini korumak şartıyla , Arap Yatırımcılar ile görüşüp anlaştığını, milyon dolarlık dev yatırımlar ile istihdam yaratacak ilçemize katma değer katacak Sosyal, Kültürel, Eğitim, Sanat, Spor, Yatırım ve daha birçok alanda Büyük Turizm Projelerinin hazır olduğunu, güçlü deneyimli ve profesyonel bir ekip ile sahada olduklarını kaydetti.
Seyfullah KÖKEN ayrıca bu oluşumun bir siyaset olmadığını, bir Memleket meselesi haline geldiğini ve Allah’ın izniyle Memleketin öz evladı olarak bu tebliğ görevini yerine getirerek bir vefa borcu ödemek anlamına geldiğini vurguladı.

Seyfullah KÖKEN yerel seçimde aday olacak mısınız sorumuzu yanıtlayarak, Allah nasip ederse Kızılcahamam tarihinin en büyük seçim kampanyasına hazırız. Milletin İradesine güveniyorum. Kızılcahamam’da hep birlikte bir tarihe tanıklık edeceğiz. Sayın Hemşehrilerimin destekleri ile inşallah “Kızılcahamam Belediye Başkanlığına Adayım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26