banner94

KIZILCAHAMAM'DA KAR YAĞIŞI SONRASINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Başkan Acar “109 Mahallemiz olmak üzere her noktada çalışmalarımız devam ediyor”

KIZILCAHAMAM'DA KAR YAĞIŞI SONRASINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Başkan Acar “109 Mahallemiz olmak üzere her noktada çalışmalarımız devam ediyor”

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Ocak 2022 Çarşamba 09:19
596 Okunma
KIZILCAHAMAM'DA KAR YAĞIŞI SONRASINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Başkan Acar “109 Mahallemiz olmak üzere her noktada çalışmalarımız devam ediyor”

Kızılcahamam’a yağan kar sonrasında kent beyaz örtüye büründü. Kızılcahamam Belediyesi kar yağışıyla birlikte şehir merkezi dahil 109 mahallesinde kapanan yolları açmak için yoğun bir çalışma başlattı. Cuma akşam saatlerinde başlayan kar küreme ve tuzlama çalışmaları gece hava sıcaklığının -12 dereceye düştüğü zamanlarda da kesintiye uğramadan devam etti. Belediye Başkanı Süleyman Acar, zorunlu olmadıkça kimsenin trafiğe çıkmamasını konusunda uyarıda bulundu. Kızılcahamam Belediyesi, yolları açık tutmak için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Cuma günü akşam saatlerinde başlayan mücadele vardiya usulü olarak gece ve gündüz aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Süleyman Acar, zaman zaman sahaya inerek çalışmaları yerinde inceliyor. Kızılcahamam Belediyesi’nin tüm hatlarıyla sahada bulunduğunu söyleyen Başkan Acar, Ekiplerimiz yaklaşık 84 saattir çalışmalarına devam ediyor. Sahada özveri ile çalışan ekiplerimiz, şehrimizin dört bir yanında kar yağışının ilk anından itibaren yer yer -10 ve -15 derece soğuğa rağmen çalışıyor. Bütün imkânlarımızı seferber ederek şehrimizde girilmedik cadde ve sokak bırakmadan çalışacağız.” dedi.  Yollarımız açık Her türlü hava şartlarında çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Acar “Ekiplerimiz, gece hava sıcaklığının düştüğü anlarda bile çalışmalarına ara vermedi. Haftanın ilk günü itibariyle şehrimizde 109 mahallemiz ve şehir merkezimizde Tuzlama ve kaldırım temizleme çalışmaları durmaksızın devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Sokak hayvanları unutulmadı Kızılcahamam Belediyesi’nin yoğun karla mücadele ederken sokak hayvanlarını da unutmadığının altını çizen Başkan Acar “Çalışmalarımız yoğun şekilde devam ederken mevsim şartlarına bağlı olarak yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadık. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak için şehrin muhtelif noktalarına yem ve mama bıraktılar. Yem ve mamalar takviyesi düzenli olarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.01.2022 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26