banner94

KIZILCAHAMAM BEKO DA BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI

Kızılcahamam Beko mazasından açılışa özel büyük indirim başladı.

KIZILCAHAMAM BEKO DA BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI

Kızılcahamam Beko mazasından açılışa özel büyük indirim başladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Temmuz 2016 Çarşamba 09:33
1861 Okunma
KIZILCAHAMAM BEKO DA BÜYÜK İNDİRİM BAŞLADI
Kızılcahamam Beko mağazasından açılışa özel büyük indirim başladı.

20 Temmuz - 02 Ağustos 2016 tarihleri arasında geçerli olacak olan büyük indirimler yalnızca Kızılcahamam Beko'da.

Yenilenen işyeride yeni ürünlerin satışlarına başlayan Yıldırım Ticaret Beko yetkili satıcısı Mahir Yıldırım yaptığı açıklamada;

"İş yerimizi yeniledik Beko kurumsal kimlik çerçevesinde bütün mağazalarında aynı estetiğe sahip olması adına bizde Kızılcahamam'da bir yeniliğe giderek hem müşterilerimize daha sıcak ve moderin mağazada ürünleri sunmak hemde kurumsalımıza sahip çıkmak için bu değişikliği yaptık. İşyerimizin bugün açılışını yapacaktık fakat Ülkemizde yaşanan bu hain darbe girişiminden dolayı yönetim olarak aldığımız karar sonucunda iptal ettik. Açılışımız nedeniyle birde kampanya düzenledik bu kampanya 20 Temmuz - 02 Ağustos 2016 tarihleri arasından geçerli olacaktır, büyük fırsat ürünlerinde indirimlerimiz var Sizlerin aracılığıyla, bu duyurumuzu buradan yaparak müşterilerimizi ürünlerimizi görmeye davet ediyorum ve bu vesileyle Ülkemize planlanan bu saldırıyı nefrettle kınıyor vatan hainlerini Allaha havale ediyorum. Şehitlerimize Allahtan Rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorumm". dedi.


İŞTE BEKO DA FIRSAT ÜRÜNLERİ


























Son Güncelleme: 20.07.2016 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan SÜMER 2016-07-29 13:30:50

Ankastre setlerinde indirim gecerli mi

banner89

banner83

banner26