banner94

KIZILCAHAMAM BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIMLARININ UĞURLADI

Kızılcahamam Müftülüğü tarafından organize edilen, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ' ın himayelerinde olan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in

KIZILCAHAMAM BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIMLARININ UĞURLADI

Kızılcahamam Müftülüğü tarafından organize edilen, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ' ın himayelerinde olan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Mart 2016 Salı 12:12
1009 Okunma

Kızılcahamam Müftülüğü tarafından organize edilen, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ' ın himayelerinde olan, Kızılcahamam  Belediye Başkanı Muhittin Güney'in ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katkısı  ile bir komisyon marifetiyle  22 Şubat - 18 Mart 2016 tarihleri arasında yapılan Bayır- Bucak   Türkmenlerine   yardım  kampanyasında toplanan kuru gıdalar (Un,Makarna,Yağ ve Pirinç)  yaklaşık  53 ton yardım malzemesi için Bugün Kaymakamlık binası önünde uğurlama töreni yapıldı.

2 tır  dolusu ayni yardım malzemesini Ankara-Kızılcahamam`dan Bayırbucak Türkmenlerine verilmek üzere Hatay Yayla dağında ki insanı yardım  koridorunda Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere  Kızılay yetkililerine teslim etmek için Kızılcahamam  ilçesinden Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanımız Muhittin Güney  ve daire amirlerinin katılımıyla ve  Yarın  Hatay Yayla dağına  ulaştırılması  planlanan yardım  malzemeleri İlçe Müftüsü Sinan Kazancı'nın yaptığı konuşma ve dua ile yola çıktı.

İçerisinde  yardım  malzemesi olan Tırlara eşlik etmek ve Hatay Yayla dağında bulunan İnsanı yardım  koridorunda Kızılay  yetkililerine Bayırbucak Türkmenlerine  teslim edilmek üzere  yardım komitesi Başkanı ve Müftülük  Şube Müdürü Sıtkı Yılmaz, Aşağı camii Müezzini  Mehmet Metin ve Ciğirler Mah. Camii İmam Hatibi Mehmet Dalaz da giderek yardımları teslim edecekler.

 

Son Güncelleme: 22.03.2016 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir fani 2016-03-22 14:34:13

Ya biz nasıl bi Müslüman olduk ki yaptığımız yardımı bile reklam eder olduk hani bi elin verdiğini diğer el görmezdi

banner89

banner83

banner26