banner94

KIZILCAHAMAM BALGAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DEVLET HASTANESİ BÜNYESİNE VERİLDİ

KIZILCAHAMAM BALGAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DEVLET HASTANESİ BÜNYESİNE VERİLDİ

uğur demirbaş
uğur demirbaş
09 Ocak 2024 Salı 15:49
1422 Okunma
KIZILCAHAMAM BALGAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DEVLET HASTANESİ BÜNYESİNE VERİLDİ

Kızılcahamam’da Ankara Balgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak açılan diş polikliniği Kızılcahamam Devlet hastanesi bünyesine devredildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kızılcahamam Devlet Hastanesi Diş polikliniği sorumlusu Dt. Memduh Cihan Taşkın’ın yaptığı açıklama da; “Polikliniğimizde; diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi, detertraj-politür (diş taşı temizliği), protez işlemleri yapılmakta olup, panoramik ve periapikal röntgen çekilmektedir. Dört ünite çalışan kurumumuzda benimle birlikte sabit dört hekim olarak günde yaklaşık yüz hastaya ağız ve diş sağlığı hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti sunmamızda çok emeği ve katkısı olan başhekimimiz Kemal hocama ve müdürümüz Hüseyin Bey’e çok teşekkür ediyorum. Değerli hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz 182 mhrs sistemi üzerinden diledikleri hekime randevularını alarak muayene olabilirler, herkese sağlıklı gülüşler dilerim” dedi.

Kızılcahamam Devlet Hastanesi Diş polikliniğinde hizmet veren Hekimler;

1 Nolu Klinik :  Dt. Sümeyye Coşkunsu

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Özel muayenehane, Bursa Karacabey Devlet Hastanesi,  Kızılcahamam Devlet Hastanesi

2 Nolu Klinik :  Dt. Şeydanur Yazar

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Kızılcahamam Devlet Hastanesi

3 Nolu Klinik :  Dt. Büşra Ayhan Tülek

Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Özel muayenehane, Kızılcahamam Devlet Hastanesi

4 Nolu Klinik :  Dt. Memduh Cihan Taşkın

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Yozgat Sarıkaya Devlet Hastanesi, Kızılcahamam Devlet Hastanesi, Ankara 75.Yıl Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Ankara Balgat Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Kızılcahamam Devlet Hastanesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26