banner94

KIZILCAHAMAM ANIT EĞİTİM KURUMLARI YENİ DÖNEME HAZIR

Uzun süredir yaptığı çalışmalarla Kızılcahamam’da güvenilir bir marka haline gelen kurumumuz tecrübeli, genç, güçlü eğitim kadrosuyla yeni döneme hazır!

KIZILCAHAMAM ANIT EĞİTİM KURUMLARI YENİ DÖNEME HAZIR

Uzun süredir yaptığı çalışmalarla Kızılcahamam’da güvenilir bir marka haline gelen kurumumuz tecrübeli, genç, güçlü eğitim kadrosuyla yeni döneme hazır!

uğur demirbaş
uğur demirbaş
10 Temmuz 2023 Pazartesi 23:48
957 Okunma
KIZILCAHAMAM ANIT EĞİTİM KURUMLARI YENİ DÖNEME HAZIR

Uzun süredir yaptığı çalışmalarla Kızılcahamam’da güvenilir bir marka haline gelen kurumumuz tecrübeli, genç, güçlü eğitim kadrosuyla yeni döneme hazır! Uygulamaya geçirdiği etkili eğitim sistemiyle öğrencilerini her gün bir adım ileriye götürmeyi amaç edinen kurumumuzda 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi için kayıtlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Günümüz imkanlarında yüzlerce farklı yerden ders dinleyebilme olanağına sahip öğrenciler için sadece ders dinleyerek başarıya ulaşma modeli artık çok eskide kalmıştır ve yeterli değildir. Bunun için kurumumuzda eğitim ve öğrenci koçluğu modeli ön plana çıkarılarak profesyonel uzmanlar eşliğinde öğrencimizin seviyesine uygun çalışma planları hazırlanmakta, eksikleri tespit edilmekte ve buna yönelik öğrencimizin “birebir” olarak çalışmaları takip edilmektedir.

Bizler, Anıt Eğitim Kurumları öğretmenleri olarak önceliğimiz öğrencimize en verimli eğitim hizmetini sunabilmek ve öğrencimize başarı yolculuğunda eşlik edebilmektir. Bunun için öğrencinin bireysel çalışma durumlarından kullandığı yayınlara kadar bütün her şeyini belirli bir plan ve sistem altında tutmaya özen gösteriyoruz. Dersleri için kullanacağı eğitim setlerini özenle seçiyoruz. Biliyoruz ki disiplinin olmadığı bir çalışmanın başarı getirmesi beklenemez.

Sistemimize velilerimizi de dahil ederek öğrencimizin devamsızlık durumlarını, ödev durumlarını, sınav sonuç durumlarını ve eğitimle ilgili bütün durumlarını velimizle günü gününe paylaşıyoruz.

Bizi tercih edip başarıya ulaşan yüzlerce öğrencimiz gibi bizimle birlikte başarıya yürümek isteyen tüm öğrencilerimizi kurumumuza bekliyoruz. Unutmayın; öğrencilerimizle daha verimli bir eğitim ortamı oluşturmak adına kontenjanlarımız sınırlıdır.

Son Güncelleme: 11.07.2023 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26