banner94

KIZILCAHAMAM ALTINKÖYDE TANITILIYOR

Altındağ Belediyesi, Ankara'nın ilçelerini Altınköy'de ağırlamaya devam ediyor.

KIZILCAHAMAM ALTINKÖYDE TANITILIYOR

Altındağ Belediyesi, Ankara'nın ilçelerini Altınköy'de ağırlamaya devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Ekim 2020 Salı 17:12
717 Okunma
KIZILCAHAMAM ALTINKÖYDE TANITILIYOR

Altındağ Belediyesi, Ankara'nın ilçelerini Altınköy'de ağırlamaya devam ediyor. Kalecik, Akyurt, Çubuk, Çamlıdere ve Güdül’ün ardından Türkiye’nin Doğa ve Termal Cenneti, İlk Sıfır Atık İlçesi Kızılcahamam, bu hafta Altınköy Açık Hava Müzesi'nin konuğu oluyor.

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın davetiyle Altınköy Açık Hava Müzesi'nde misafir olan ilçe belediyeleri, kendi yörelerinin kültürel değerlerini Altınköy ziyaretçilerine tanıtmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi'nin bu haftaki konuğu Kızılcahamam Belediyesi oldu. Kızılcahamam Belediyesi'nin tanıtım standını, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ev sahibi Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ve Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla birlikte açtı. Kızılcahamam Belediyesi standı Pazar gününe kadar ziyarete açık olacak.

Altındağ Altınköy’de Kızılcahamam Belediyesi standında ilçemizin güzellikleri, termal tesislerimiz, otellerimiz ve yöresel ürünlerimiz belediye görevlilerimiz tarafından tanıtılıyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçemizin tanıtımının her alanda devam ettiğini, zaten tanınmış olan ilçemizin tüm güzelliklerini anlatmaya ve göstermeye her zaman devam edeceklerini belirtti. Altındağ Altınköy’de Pazar gününe kadar açık olacak ilçemizin standını ziyaret etmeye tüm hemşerilerimizi ve Ankaralıları de davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26