banner94

KİTAP KUMBARASI İLGİ GÖRDÜ

Güvem Ortaokulu tarafından düzenlenen “KUMBARADA BİRİKTİR, OKUMAK

KİTAP KUMBARASI İLGİ GÖRDÜ

Güvem Ortaokulu tarafından düzenlenen “KUMBARADA BİRİKTİR, OKUMAK

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Haziran 2015 Cuma 01:10
790 Okunma
KİTAP KUMBARASI İLGİ GÖRDÜ
Güvem Ortaokulu tarafından düzenlenen KUMBARADA BİRİKTİR, OKUMAK

KEYİFTİRadlı kitap kumbarası projesine ilgi giderek artmaktadır.

Kızılcahamam’da evlerde okunmayan yüzlerce kitabı ve kitapseveri bir araya getirmek, kitap bağışlamak isteyen insanları, ihtiyaç sahipleriyle buluşturmak, kitaba zor ulaşan öğrencilerin daha çok kitap okuyabilmelerini sağlamak için hayata geçirilen proje büyük ilgi görmüştür.

İki hafta önce açılan kumbaraya şu ana kadar içinde hikâye, roman, dini, dergi, ders, test vb. kitaplarının yer aldığı bini aşkın kitap atılmıştır. Bu kitaplar tasnif edilerek uygun olanlar öğrencilerle buluşturulmuş, uygun olmayanlar veya kullanılmış olanlar geri dönüşüme kazandırılmıştır. Iki koli sınava hazırlık kitabı Anadolu Lisesine, iki koli dini kitap İmam Hatip Lisesine verilmiştir.

Şu an için Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan kitap kumbarasına bir tane daha eklenerek en yakın zamanda Belediye’nin önüne konulacaktır.

Yoğun ilgiden dolayı “KİTAP KUMBARASI” projesinin tarihi uzatılmıştır. 12 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek olan bu projeye Güvem Ortaokulu Müdürlüğü, katılımlarından dolayı Kızılcahamam halkına teşekkür etmektedir.

 

Ali YOL – Güvem Ortaokulu/Türkçe Öğretmeni

Son Güncelleme: 05.06.2015 01:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26