banner94

KAZADAN DÖNEN BABA KAZA YAPTI

Kazan’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile Tır’ın çarpışması sonucu biri ağır iki kişi yaralandı

KAZADAN DÖNEN BABA KAZA YAPTI

Kazan’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile Tır’ın çarpışması sonucu biri ağır iki kişi yaralandı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Aralık 2015 Cumartesi 18:30
1603 Okunma
KAZADAN DÖNEN BABA KAZA YAPTI
Kazan’da meydana gelen trafik kazasında otomobil ile Tır’ın çarpışması sonucu biri ağır iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ankara’dan Kızılcahamam’a giden Erol Işık’ın (56) kullandığı otomobil, Aydın Mahallesine geldiğinde aynı yönde giden ve yolun karşısına geçmeye çalışan Adil İmre’nin kullandığı sondaj makinası yüklü Tır’ın dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan arkadaşı Yusuf Çetintaş (51) yaralandı, Tır sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.


112 Ambulansı ile Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesine getirilen yaralılardan durumu ağır olan Erol Işık Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kızılcahamam Belediyesinde çalışan ve kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Yusuf Çetintaş, Ankara Yenimahalle’de kaza yapan çocuklarına yardıma gittiği ve otomobili tamirciye bırakıp dönerken kaza geçirdiğini söyledi.

Bir firmada şoförlük yapan tır sürücüsü Adil İmren’in ise Eskişehir’den yüklediği maden arama sondaj makinasını firmanın Kazan’daki deposuna götürdüğü öğrenildi.
Son Güncelleme: 05.12.2015 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26