banner94

KAYMAKAM VEDA ETTİ

Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit İçin Veda Yemeği Verildi

KAYMAKAM VEDA ETTİ

Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit İçin Veda Yemeği Verildi

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Eylül 2014 Cumartesi 09:28
1135 Okunma
KAYMAKAM VEDA ETTİ


2010 Yılında Kızılcahamam Kaymakamı olarak Çerkeş'ten ilçemize atanan ve dört yıldır ilçede görev yapan Mustafa Çit bugün aksam 18:00’de  Başak Otelde yapılan törenle ilçeye veda etti.

Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit'in veda yemeğine ilçede görev yapan eski ve yeni belediye başkanları, müdürler, esnaflar ve köy muhtarları katıldı.

Yemeğin Ardından Konuşma Yapan Kaymakamlık yazı işleri müdiresi Ayfer Ağören,Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcılığı görevine yeni atanan Fatih Muşmal, Eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal Yabanabat derneği başkanı Selim Şenol, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney bir erer konumsa yaparak  Son Olarak Kürsüye gelen Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit  yemeğe katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında yaklaşık dört yıldır Kızılcahamam'da görev yapıyorum burada görev yapmaktan mutlu olduğumu belirtmek isterim, gerçekten Kızılcahamam'ın her zerresi ve her aşamasında bulunduk, gittik gezdik beraber olduk, fikir yorduk birlikte çalıştık, ülkemizin bu güzide köşesi Kızılcahamam herşeye layık, suyu ile toprağı ile turizmi ile çok iyi bir aşamaya geldi bu aşamaya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney İlçe Kaymakamımız Mustafa Çit Beye Hediye Takdim etti.


Son Güncelleme: 13.09.2014 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arizona 2014-09-13 14:41:10

Sayın kaymakamımıza ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor gittiği yerlerde de başarılar diliyoruz.

Avatar
yilmaz cesur. 2014-09-13 16:42:50

Sn kaymakamimiza vermis oldugu hizmetlerden vekatkilarindan dolayi resekkurlerimi sunuyorm bundan sonraki gorevlerinde vehayatinda basarilar diliyorum selamlar

Avatar
BAKİ GÖKALP 2014-09-16 00:39:24

2010-2014 yillari arasinda ilçemize verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür eder, yeni görevinde başarilar dilerim.kasimlar köyü dernek başkani

banner89

banner83

banner26