banner94

KATEM MÜDÜRÜ OKULUNA VEDA ETTİ

Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi'nin başarılı ve sevilen müdürü Dr. Şener Karabulut, Hacettepe Üniversitesi'ne Öğretim Üyesi oldu.

KATEM MÜDÜRÜ OKULUNA VEDA ETTİ

Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi'nin başarılı ve sevilen müdürü Dr. Şener Karabulut, Hacettepe Üniversitesi'ne Öğretim Üyesi oldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
07 Mart 2014 Cuma 10:40
1953 Okunma
KATEM MÜDÜRÜ OKULUNA VEDA ETTİ
Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi'nin başarılı ve sevilen  müdürü Dr. Şener Karabulut, Hacettepe Üniversitesi'ne Öğretim Üyesi oldu.

Uzun yıllardır Kızılcahamam Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yapan ve 3 yıldır okul müdürlüğünü yapan Şener Karabulut hocamız, İlçemize görev yaptığı süre boyunca elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirdi. 

Kızılcahamam'da liseler arasında en atkif olan okul olma özelliğini taşıyan Endüstri Meslek Lisesi'nin haberlerini sizlere sıkça duyurduk. Gerek ulusal gerekse uluslararası projelerde adını sıkça duyuran okulumuz, elde ettiği başarılarla bırakın Kızılcahamam'ı, çoğu zaman Ankara'yı temsil etmiştir.Hata bildiğimiz kadarıyla 3D projesinde Ülkemizi temsil etmişti.  

Dr. Şener Karabulut ve arkadaşlarının gayretli çalışmaları sonucunda gerek Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara Özel İdaresi, İller Bankası gerekse Avrupa Birliği'nden önemli ödenekler alınarak İlçemiz çocuklarının geleceğine birer adım atıldı. TAI ile yürütülen ikili ilişkiler sonrasında Uçak bölümü Meslek Lisemize kazandırılmıştı. 


Şener Karabulut hocamıza öğrencilerimize, okulumuza ve İlçemize yaptığı üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

Şener Karabulut'un Veda Yazısı

Çok kıymetli mesai arkadaşlarım, sevgili öğrencilerim,
7 Mart 2005 yılında öğretmen olarak göreve başladığım, devamından müdür yardımcısı ve son 3 yıldır da okul müdürü olarak görev yaptığım Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden ne tevafuktur ki göreve başladığım güne denk gelen 7 Mart 2014 tarihinde ayrılacağım. 
Bundan sonraki çalışma hayatıma, Allah nasip ederse Hacettepe Üniversitesinde Öğretim Üyesi olarak devam edeceğim. 
1996 yılında göreve başladığım MEB’dan ve 2005 yılından bu tarafa görev yaptığım KATEM ailesinden ayrılmanın benim için oldukça zor olacağını biliyorum. Bu kadar güzel bir çalışma ortamını, iş arkadaşlarını, öğrencileri, samimiyeti ve dostluğu belki bir daha bulamayacağım. Ancak vedalar hayatımızda bazen kaçınılmaz oluyor, o an geldiğinde ne umursamaz davranmak, nede dirayetli olmaya çalışmak çare olmuyor. Zaman içerisinde, sahip olduğumuzu sandığımız şeylere öyle alışıyoruz ki, bir türlü bırakıp gidemiyoruz onları. Ayrılamıyoruz eski olandan…Dostlara veda etmek zorunda kalıyoruz. Bu yazıyı yazarken, aslında vedanın her zaman yanımızda olan, desteklerini ve sevgilerini hissettiren gerçek dostlara iyi ki varsınız diyebilmenin başka bir yolu olduğunu anlıyorum. 
Güzel hatıralarla dostlardan ayrılırken, mesajla, telefonla ve sözlü olarak dile getirdikleri güzel dilekleri ile ahd u vefa hissini oldukça derinden yaşamama sebep olan dostlarıma, öğrenci velilerime ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.
Okul müdürü olarak görev yaptığım süreçte desteklerini sürekli yanımızda hissettiğimiz, İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİT’e, Okulumuzu çok güzel bir görünüme kavuşturan belediye başkanımız Sayın Coşkun ÜNAL’a, Okulumuza her zaman destek olan AKPARTİ ilçe teşkilatına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, ASYA TERMAL’e, Kızılcahamam Sanayi Odası ve Ahmet ÖZKAN abimize, ENAD başkanı Yusuf Ziya ERTÜRK abimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi için, Kızılcahamam için, Ülkemiz için çoğu zaman gece geç saatlere kadar ve hafta sonları hiçbir karşılık beklemeden çalışan, Öğretmen, teknisyen ve yardımcı hizmetli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde farkında olmadan veya görev gereği kırdığım, üzdüğüm arkadaşlarım ve öğrencilerimden haklarını helal etmelerini diliyorum. Kızılcahamam da ve Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek lisesinde bulunduğum süreçte eğer benim hakkım geçti ise helal ediyorum. 
Saygı ve selamlarımla.

Son Güncelleme: 07.03.2014 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26