banner94

KARACAÖREN MAHALLESİNDE KÖY GÜNÜ YAPILDI

Kızılcahamam Karacaören Mahallesinde düzenlenen Köy günü yapıldı.

KARACAÖREN MAHALLESİNDE KÖY GÜNÜ YAPILDI

Kızılcahamam Karacaören Mahallesinde düzenlenen Köy günü yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Temmuz 2016 Pazartesi 00:30
2256 Okunma
KARACAÖREN MAHALLESİNDE KÖY GÜNÜ YAPILDI
 Kızılcahamam Karacaören Mahallesinde düzenlenen Köy günü yapıldı.

Köylülerin ve davetlilerin katıldığı köy gününde Birlik beraberlik mesajı verildi.

Kızılcahamam yöresel sanatçılarından Ahmet ve Zekai Doğanoğlu kardeşlerin müzik ziyafeti verdiği köy gününde köylüler bir araya gelerek 7'den 70'e kaynaşma sağlanmasına vesile olundu.

Köy gününe gelen köylülere ve davetlilere Karacaören mahallesi derneği tarafından yemek ikramı yapılarak köy günü sona erdi.









































Son Güncelleme: 11.07.2016 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih özcan 2016-07-11 14:48:45

Mandra. Günü olmuş

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-11 15:17:46

Koyumuzun geleneksel kaynaşma dayanışma kısmen de eğlenme günümüzü onurlandiran AK PARTI ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, SOGUKSUHABERE VE SEVGILI EDITORUNE, içimizden biri vafa örneği DOGANOGLU mizik grubu kardeşlere ve kronik KARACAOREN
SEVDALISI bir iki saatini degil bir gununu koyune atasina ayiranbu ugurda 200 - 500 km yol kateden tum TILIMCI KOYLULERIME VE MISAFIRLRIMIZE candan tesekkur ederim ALLAH c.c razi olsun ve seneye bu gunumuza katilan katilayan karacaorenlilerle beraber tekrarini nasip etsin insallah. Amin. Amin. Amin.

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-11 15:37:21

Muhtarının eski odayı yıktı yerine dere uzerine, icerisinde gasilhanesi, bay bayan abdest alma yeri klasik ve klozetli(engelli) wc, koy odasi ve resmi kurum tiplanti odasi olan yuz akimiz bir trsis - yıllardır bakımsız kalmis bu nefenle gelem imamin geri gitmesine neden olan mam evimizin restorasyonunu yaptirdi. Şimdiki hedefi mezarligimizin yuz akı olacak yaklasik 15 000 tl naliyetli abdest alma yeri ve wc tesisini yapmak. Ve yine Muhtar dernek yıllardır bakımsız kalmış yaklasik 20 000 tl maliyetli yine yıllardır bakımı yapılmayan acamii çatısını yapmak. Maliyetler kamukurumlarindan ve VEFALI DOST PATALYADAN alinarak dusurulecek insaallah. (Ak parti ilçe başkanı yardım sözü verdi. Bu baglda diğer partilere de acigiz)

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-11 22:17:56

Tamamlama. Günümüzü onurlandiran mhp ilçe başkan yardimcisinada tesekkur ederim ve sayin baskandan yaslilik nedeni ile beyin hartdiskinin zayifligindan kaynaklanan hatamdan dolayı özür dilerim.

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-11 22:28:04

Ilk yorumumun son bolumundeki "Camii tavan ve mezarlık apdestlik yapım maliyetinde malzemeler kamu kurumları ve VEFALI DOST PAYTALYADAN alınarak düşürülecek olacaktı .

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-12 19:28:27

şu anda "aski̇ eki̇bi̇ ve csb eder kepçe harıl harıl çalışıyor. i̇nilen derinlikte su debisi mevcudun 3-4 katı. aski̇ çalışıyor kendi bünyesindeki malzemelerde getiriyor ama bu çalışmalar köyümüz dernek/muhtarlık bütçesine de maddi̇ yük geti̇ri̇yor. yani işin özü şu,bu işlerin yapımı için nakdi paraya ihtiyacımız var. böylesi̇ne hayirli çalişmalari hayir sahi̇pleri̇ne duyurmakta yarar olacağı ve arzu eden hayır sahiplerinin mutarımız ve dernek başkanımız kanalı ile yardımlarını yapabilecekleri dilek ve temennisi ile. allah (c.c) şimdiden razı olsun;;; not; "ölmeden önce hayırlı/faydalı bir ilmi̇ eser, hayırlı evlat ve hayırlı bir/bin eser bırakanların amel defterleri kapanmaz h.ş" rehberimiz olsun inşallah

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2016-07-12 19:31:40

köyde otursak da oturmasak da orada bir köy var o köy bizim köyümüz, köy günlerinde verilen 20 liralar 50 liralar 100 liralar beşbin liralar' (sayın f.ç'dan allah c.c razı olsun) damlalar daha sonra yapılan işleri görerek hayır sahiplerinden gelen damlalar ile kurumlardan/patlaya dan/ayfi den gelen malzemelerle göl olup bir, bin esere dönüşü yor. daha önce arz ettiğim cami şerifimizin tavan tamiratı, mezarlığımıza yeni yapılacak bay bayan abdest alma yeri ve wc lerin ön hazırlıkları çalışmaları devam ederken sayın muhtar mustafa başaran'nin ki̇şi̇sel gayretleri̇ i̇le sürdürdüğü içme suyu yeni drenaj çalışması bugün i̇ti̇bari̇ i̇le başladi., "allah c.c razi olsun sayin muhtarim."

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-13 07:29:24

Duyurularimizi aninds duyuran muhterem Uğur kardeş tedekkurler Allah c.c razı olsun. Basarilar.

banner89

banner83

banner26