banner94

KARA YOLLARINDA ULAŞIM ZORLUĞU

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından bir duyuruda bulunarak Gerede-Düzce

KARA YOLLARINDA ULAŞIM ZORLUĞU

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından bir duyuruda bulunarak Gerede-Düzce

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Ocak 2022 Pazartesi 09:35
507 Okunma
KARA YOLLARINDA ULAŞIM ZORLUĞU

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından bir duyuruda bulunarak Gerede-Düzce arası otoyol ve devlet yolunun yoğun kar ve tipiden dolayı ulaşıma kapandığını açıkladı. Vali Şahin, "İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir." dedi.

arayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kara yollarında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, İstanbul-Ankara TEM Otoyolu ile D-100 Devlet Yolu, Gerede ile Düzce arasındaki yoğun kar yağışı nedeniyle güvenli trafik akışı sağlanıncaya kadar tüm araç geçişlerine kapatıldı.

"YENİ BİR DUYURUYA KADAR YOLA ÇIKMAYIN"

Ankara Valisi Vasip Şahin de sosyal medya hesabından bir duyuruda bulundu. Vali Şahin "İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir." dedi.

Anahtar Kelimeler:
KARKIŞKARA YOLLARI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26