banner94

KAPLICA YIKIMINA SOSYAL MEDYADAN CEVAP

Kızılcahamam Belediyesi tarafından projelenerek yapımı için hazırlıkların başlaması ve Büyük Kaplıca binasının yıkımınada başlanıldı.

KAPLICA YIKIMINA SOSYAL MEDYADAN CEVAP

Kızılcahamam Belediyesi tarafından projelenerek yapımı için hazırlıkların başlaması ve Büyük Kaplıca binasının yıkımınada başlanıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
17 Kasım 2022 Perşembe 10:14
948 Okunma
KAPLICA YIKIMINA SOSYAL MEDYADAN CEVAP

Kızılcahamam Belediyesi tarafından projelenerek yapımı için hazırlıkların başlaması ve Büyük Kaplıca binasının yıkımınada başlanıldı.

Kızılca'Hamam projesi ile yeniden inşa edilecek olan kaplıcanın yıkımı devam ederken sosyal medyada paylaşımlara Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'dan cevap verdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, eleştirilere cevap verdi.

Başkan Acar'ın sosyal medya paylaşımı;

"Birileri hafiyecilik oynamaya başlamış ve Kızılca’Hamam projemizin şantiyesinin gizli gizli fotoğraflarını çekip her zaman ki yalanları ile süsleyip sosyal medyada yayınlamışlar..

Her işe karşı çıkan, her projeye bir kulp takmaya çalışan malesef muhalefetten çok sosyal medya klavyeciliği yapanlar şimdi de Kızılca’Hamam projemizin şantiye fotoğraflarını gizlice çekip “tarihi” kisvesi altında roma hamamını yıktığımızı söylüyorlar.. 

Hatta utanmadan yorumlarda “gece mi yıkmışlar” gibi bizlerin çok güldüğü ancak kendilerinin ne kadar aciz olduğunu gösteren cümleler kurmuşlar.
Nerden tutsak elimizde kalan bu zavallı ve sığ zihniyete karşı cevap vermeyi vakit kaybı olarak görsemde kıymetli halkımızın nezninde yanlış bilgiye mahal vermemek için kısa bir açıklama yapmak isterim..

Değerli hemşerilerim,
Roma hamamı tescilli ya da tarihi bir yapı değildir burası şifalı sular tarihimizin romalılara uzanmasından kaynaklı,  dönemin belediyesi tarafından turizm amaçlı yapılan taş bir hamam idi. Hatta bu yapı tescillenmek üzere başvurulduğunda tarihi bir değeri olmadığı için bu başvuru da reddedilmiştir.

Kısacası yalan söylemeyi alışkanlık haline getiren bu kişiler, projelerimiz için gece gündüz çalışan, emek veren onlarca çalışanında kul hakkına girmektedirler..

Hafiyecilik oynayanlar, gizli gizli şantiyelerimizin fotoğraflarını çekmek yerine istediğiniz zaman sizleri  buralarda gezdirebiliriz ya da sosyal medya hesaplarımızda drone görüntülerini de bulabilirsiniz…

En önemlisi !!
Tarih nasıl yok edilir ve tarihe nasıl sahip çıkılır diye merak edenler Atatürk çamına giderek görebilir. Atatürk’ün ilçemize miras bıraktığı alanı peşkeş çekip 10 senedir atıllığa mahkum edenler bu kıymetli mirasa nasıl sahip çıktığımızı görebilirler. Gidip gizli fotoğraf çekmenize de gerek yok yine sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir ya da şantiye de sizi gezdirip ufkunuzu açabiliriz.
Başka bir tarihe nasıl sahip çıkılır proje örneğini ise  Mahkemeağcin mahallemizde devam ettiğimiz ve çok yakında restorasyona başlayacağımız projemizde de görebilirsiniz.
Sizin tüm yalan ve iftralarınıza rağmen biz Kızılcahamam’ımızı hamamıyla, çarşısıyla, caddeleriyle, parkları bahçeleri, devam eden ve tamamladığımız onlarca projemiz ile tam bir turizm kentine dönüştürmeye kararlıyız.
Biliyoruz ki siz bu yatırımları hayal bile edemezsiniz ancak biz gerçekleştiririz. 
Rabbime hamd ediyorum, cennet ilçemiz için ilk günden beri durmadan projeler üretiyoruz, tüm sıkıntılarını çözüyoruz..Bu yolda halkımız bizimle, bu azmimiz bu gayretmizle yürüdüğümüz yolda Kızılcahamam bizimle!.."

#Farkımızİcraat

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26