banner94

İŞTE SWİSS İNTERNATIONAL KIZILCAHAMAM’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜ

Swiss International Hotels & Resorts Merkez Ofisten, Swiss International Kızılcahamam Ankara’ya, sektörde tanınmış duayen Turizmci Sn. Hüseyin EKEN atandı.

İŞTE SWİSS İNTERNATIONAL KIZILCAHAMAM’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜ

Swiss International Hotels & Resorts Merkez Ofisten, Swiss International Kızılcahamam Ankara’ya, sektörde tanınmış duayen Turizmci Sn. Hüseyin EKEN atandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Mart 2016 Salı 23:59
1127 Okunma
   İŞTE SWİSS İNTERNATIONAL KIZILCAHAMAM’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜ


Swiss International Hotels & Resorts Merkez Ofisten, Swiss International Kızılcahamam Ankara’ya, sektörde tanınmış duayen Turizmci Sn. Hüseyin EKEN atandı.

Swiss International Hotels & Resorts Merkez Ofiste görevliyken, Swiss International Kızılcahamam Ankaraya Genel Müdür olarak atanan Hüseyin Eken, sektör de 1981’ den beri sırası ile Etap Marmara Pullman Hotel Taksim İstanbul, Çırağan Palace Kempinski Hotel İstanbul, Swissotel The Bosphorus İstanbul, Swissotel Ankara, İntercontinental Hotel Astana – Kazakistan, Kaya Ramada Plaza İstanbul, Kaya Hotels & Resorts Merkez Ofis, CVK Park Bosphorus İstanbul, DTB Hilton Avcılar İstanbul da; sırası ile Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcılığı, Yiyecek ve İçecek Müdürlüğü, Operasyon Direktörlüğü, Genel Müdür Yardımcılığı, Grup Eğitim ve Teftiş Koordinatörlüğü ve Genel Müdürlük yaptı. Ayrıca Swissotel Chicago USA, Swissotel The Watergate Washington DC USA, Le Royal Hotel Luxembourg ve Crystal Cruise Line Tokyo, Nagazaki, Osaka Japonya da kendi alanında eğitimler aldı. Eken, evli ve iki çocuk babası…

Swiss International Hotels & Resorts olarak Türkiye de olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve Dünyanın parlayan yıldızı olan Türkiye de büyümek istediklerini özellikle İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Denizli ve Hatay dada yatırımcılar ile görüşmeye devam ettiklerini belirten Eken, hedefimiz 2020 yılına kadar 20 Otele ulaşmak. Bunlardan özellikle biri çok yakında İstanbul da Zincirimizin Delux Markası olan Swiss Royal’i hayata geçirmek olacak. Merkez Ofisleri Birleşik Arap Emirliklerinde ve İsviçre de olan, ayrıca İstanbul dada Şubeleri bulunan Uluslararası zincirin markaları “Royal Swiss, Swiss International Hotels & Resorts, Swiss Spirit Inns Hotels & Suites, Swiss International The Residences, Yes Inn By Swiss International, Swiss International Boutique “ ve Zincirin Başkanı ise Otelci Mr. Henry H. Kennedie; Türkiye ve Balkanlar CEO’ su ise Sn. Bengü Tüzel…

             İç Anadolu Bölgesinin en harika dinlence, termal, sağlık ve kongre hizmeti veren tesisimizde misafirlerimizi “Swiss International Hotels & Resorts” kalitesi ile ağırlamaktan büyük memnunluk duyacağız diyen Eken, tesisin yeni yatırımcısı ise Lina Termal Turizm LTD. ŞTİ. olduğunu belirtti. Yeni markası, yeni yatırımcısı ile bu müthiş temiz havası ve doğa harikasına sahip tesis ve yine Türkiyenin en kaliteli termal suyu ile ve yine güler yüzlü personeli, Kızılcahamam’ın misafirperver halkı ile herkesin mutlaka görmesi gereken bir ilçe ve tesis diye sözlerine devam ediyor…

             2015 Ağustos ayı itibariyle “Swiss International Kızılcahamam” markası altında işletilmeye başlayan tesisimiz gerek 3.000 kişilik yatak kapasitesi, gerekse de 2.500 kişilik toplantı salonları ile Türkiye’nin en büyük sağlık, termal ve kongre tesislerinden biri. Tesis 1 adet Kral dairesi ve 8 adet suit odanın olduğu toplamda 94 odalı bir otel ve 1+1, 2+1 ve de 3+1 şeklinde toplamda 494 adet Apart otel daire, devre mülk, kapalı ve açık havuzları ile fitness salonu, ticaret ve kültür merkezleri ile ve 20 adet toplamda 2.500 kişi kapasiteli toplantı salonları ile öne çıkmaktadır. 100 dönüm arazi üzerine kurulan tesisin doğayla iç içe konumu ve 80 dönüm arazi üzerine kurulu spor ve aktivite, piknik sahaları ile İç Anadolu bölgesinin gözbebeği “Ankara Kızılcahamam da” misafirlerine hizmet veriyor.

            Ankara Esenboğa havalimanına 96 km, Bolu’ya 110 km, İstanbula 3,5 saat mesafede bulunan Kızılcahamam ilçesi Soğuk Su Milli Parkı ile Ankara’nın akciğerleri konumundadır. Bölgede çok sayıda ziyaret edilecek tarihi ve kültürel mekânlar mevcuttur. Jeoparkları, karagöl gibi eşsiz güzellikte ve tarihi dokuda ki gölleri, Soğuk Su Milli Parkı içinde ki piknik yerleri ve Ali cin manastırı gibi tarihi yapıları, av sezonunda göller de ve barajlarda tatlı su olta balıkçılığı, meşhur sodası, et yemekleri ve bazlaması ve yine Türkiyenin en kaliteli termal suyuna sahip “Kızılcahamam” her yıl milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Dolayısı ile “Türkiyenin Doğa ve Termal Cenneti Yeşil Kızılcahamama” ve tesisimize başta Ankara olmak üzere Türkiyenin her yerinden misafirlerimizi bekliyoruz…

Hüseyin Beyin bugüne kadar bulunduğu bazı önemli organizasyonlar ise, Dünyadaki tüm Devlet Başkanlarının katıldığı Nato Zirvesi, İslam Konferansları, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi Organizasyonları, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Organizasyonu, Cebit Bilişim Fuarı, Habitat ve Formula 1-2 bunlardan sadece bir kaçıdır.

Son Güncelleme: 16.03.2016 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26