banner94

İSMETPAŞA MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Kızılcahamam Belediyesi vatandaşın yararına yapılacak olan tüm hizmetlerde seferber oluyor.

İSMETPAŞA MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Kızılcahamam Belediyesi vatandaşın yararına yapılacak olan tüm hizmetlerde seferber oluyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Ekim 2014 Perşembe 22:24
1118 Okunma
İSMETPAŞA MAHALLESİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Kızılcahamam Belediyesi vatandaşın yararına yapılacak olan tüm hizmetlerde seferber oluyor.

Geçtiğimiz yıl içerisinde İlçemizde başlayan ve %90'lık bir bölümüne ulaşılan Doğalgaz hattının eksik kalan kısmı olan İsmetpaşa mahallesi Huzurevi mevkiinde ve Ölü pınar mevkiinde yarım kalan hatlar Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney'in talimatlarıyla tamamlanıyor.

İsmetpaşa Mahallesi Ölü Pınar mevkiinde oturan vatandaşlarımızın doğalgaz hatlarının döşenmemesi üzerine Harekete Geçen Kızılcahamam Belediyesi, Başkanı Muhittin Güney'in talimatlarıyla bölgede hızla İmar yolu açma çalışması başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanı Muhittin Güney; "Vatandaşlarımıza Doğalgazın en hızlı bir şekilde ulaşması için K Gaz firmasına Ekipman desteği vererek vatandaşların mağdur olmaması ve biran önce doğalgaza kavuşmaları için elimizden gelen desteği ve çalışmaları başlattık" dedi. Başkan Güney açıklamasının devamında; Doğalgaz firmasının bu bölgede bulunan konutlar için açılacak olan boru hattı maliyetini kurtarmadığı için bu bölgedeki abone çalışmalarını yavaşlatması doğrultusunda vatandaşlarımızın da mağduriyeti söz konusun olduğundan hemen duruma el attık.

Belediyemiz tarafından bu bölgedeki çalışmalara Kepçe, kamyon ve ekipman desteği vererek kısa bir süre içerisinde imar yolumuzu açtık, Alt yapısını kuvvetlendirdik boru hattını konutların kapısına kadar açtık. Bugün itibariyle Doğalgaz firmasına teslim ederek hızlı bir şekilde Huzur evi karşısında bulunan konutlardan başlayarak doğalgaz  hattı döşemeye başladı. Allah izin verirse İsmetpaşa mahallesinde otura vatandaşlarımızda kış sezonunda soğuk havaya maruz kalmayarak şehir merkezindeki vatandaşımız nasıl doğalgazını kullanıyorsa buradaki vatandaşımızda doğalgazı kullanma hakkına sahip olduğu düşüncesindeyiz ve Bizler hizmet anlayışı içerisinde yönettiğimiz belediyemizde vatandaşımızın hakkını koruyup kollamak için varız" diyerek sözlerini tamamladı.










































Son Güncelleme: 23.10.2014 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA 2014-10-24 13:16:24

taksi̇ci̇ gazi̇ni̇n resmi̇ni̇ bi̇ kaldirin gali̇

banner89

banner83

banner26