banner94

İLÇE MÜFTÜSÜ TAHSİN AYDIN İÇİN VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

Kızılcahamam'a veda eden ilçe Müftümüz Tahsin Aydın’a veda yemeği verildi.

İLÇE MÜFTÜSÜ TAHSİN AYDIN İÇİN VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

Kızılcahamam'a veda eden ilçe Müftümüz Tahsin Aydın’a veda yemeği verildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Eylül 2014 Cuma 01:30
2213 Okunma
Kızılcahamam'a veda eden ilçe Müftümüz Tahsin Aydın’a veda yemeği verildi.

01 Eylül 2008 tarihinde itibaren Kızılcahamam'da göreve başlayan İlçe Müftümüz Tahsin Aydın 17.09.2014 tarihinden itibaren  Ankara il Müftü yardımcısı olarak atandı.

25.09.2014 Tarihinde Akyüzler Kur-an Kursunda saat 19:00’da yapılan ve Kişi Başı 20 TL Ücret Toplanarak Eski İlçe Müftümüz ve Suan Ankara il Müftü Yardımcısı Olan Tahin Aydın için veda yemeği düzenlendi.

Veda Yemeğine Eski İlçe Kaymakamımız ve suan İçişleri Bakanlığına Personel Daire Başkanı Mustafa Çit, Yeni İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatörü İhsan Taşer, Belediye Meclis Üyeleri, Ankara İl Müftüsü Prof. Dr. Mefail HIZLI, Yeni İlçe Müftümüz Sinan Kazancı, Kazan İlçe Müftüsü, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı ve yönetimi, Eski Belediye Meclis Üyeleri, Kızılcahamam Milli Eğitim Şube Müdürü Veli Karakuş, Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürü, Pınar Karakol amiri, İlçe Jandarma Komutanı, İmamlar ve Çok Sayıda Esnaf Katıldı.

Program Sunuculuğunu Milli Park Cami İmamı Murat Özdemir yaparken Kur-an Tilavetini ise Akyüzler Kur-an Kursu Öğrencisi okudu. Ardından İse Eski İlçe Müftümüz Tahsin Aydın’ın İlçemizde sauna kadar yaptığı hizmetleri Slayt şekilinde izlendi.

 İlçe Protokolu birer konuşma yaparak Müftü Tahsin Aydın için duygularını paylaşarak veda yemeği sona erdi.








































































































































































Son Güncelleme: 28.09.2014 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26