banner94

HAYATINI KAYBEDEN ENGELLİLERE MEVLİD OKUTULDU

Kızılcahamam Engelliler Derneği; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hayatını kaybeden tüm engelliler için Mevlid-i Şerif okuttu.

HAYATINI KAYBEDEN ENGELLİLERE MEVLİD OKUTULDU

Kızılcahamam Engelliler Derneği; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hayatını kaybeden tüm engelliler için Mevlid-i Şerif okuttu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Aralık 2015 Perşembe 18:51
789 Okunma

Kızılcahamam Engelliler Derneği; 3 Aralık Dünya  Engelliler Günü nedeniyle hayatını kaybeden tüm engelliler için Mevlid-i Şerif okuttu.

Engelliler derneğinin 3 Aralık Dünya  Engelliler Günü nedeniyle düzenlediği Program, Soğuksu Yeşil Cami İmam hatibi Mustafa Gökalp’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Akyüzler Kur’an Kursu öğrencilerinin okuduğu ilahilerle başlayarak, okunan Mevlid-i şerif ile devam etti. Son olarak İlçe Müftüsü Sinan Kazancı tarafından dua edildi.

Programa Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Yenice Mahallesi Muhtarı Mustafa Taşkın, Katem Müdürü Kadir Yaman Perihan Erdoğan Orta okul Müdürü Sedat Eroğlu, Rehberlik Araştırma okul Müdürü ve öğretmenleri, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen programda duygularını belirten Belediye  Başkanı Muhittin Güney ''Hepimiz birer engelli adayıyız, düşünüyorduk bugün için ne program yapsak diye ama Kızılcahamam Engelliler Derneği bu özel günü en güzel şekilde kutladı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi.

Ardından KEDER Başkanı Yusuf Ziya Ertürk konuşma yaparak; “Geçirdiğim bir kaza sonucunda engelli oldum şükürler olsun ki engelli olarak hayatıma devam edebiliyorum, Engelliler içerisine katıldım ve bu vesileyle engellilerimize ve yoksul vatandaşlarımıza yardım eli uzatabildim. Birilerinin atılacakları birilerine bayramlık olacağının bilincindeyim. Dernek olarak evlerden topladığımız elbise ve yardımları bir yerlere ulaştırılması o evlere şenlik getirmesi demektir. Bugün ise hayatını kaybeden Engellilerimize Mevlid okutma şansı yakaladık Allah kabul etsin katılımlarınızdan dolayı sizlere ve hocalarımı teşekkür ediyorum” dedi.












































Son Güncelleme: 03.12.2015 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26