banner94

GÖKLERDE DAİMA İLERİYE

Yine KATEM Yine Teknik Proje

GÖKLERDE DAİMA İLERİYE

Yine KATEM Yine Teknik Proje

uğur demirbaş
uğur demirbaş
12 Ağustos 2016 Cuma 00:35
555 Okunma
 GÖKLERDE DAİMA İLERİYE

Yine KATEM Yine Teknik Proje

“GÖKLERDE DAİMA İLERİYE” Projesi imzalandı

Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Ankara Kalkınma Ajansı 2015 Yılı 2. Dönem Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan 480.000 TL bütçeli “Göklerde Daima İleriye” projesinin sözleşmesi imzalandı.

Proje kapsamında, öğrencilerin pratik eğitimlerini tamamlayabilmeleri için Uçak Bakım Alanında Aviyonik Eğitim Atölyesi kurulacaktır. Aynı zamanda öğretmenlere yeterliliklerini yükseltmek için eğitimler verilecektir.

Projemizin hayata geçmesi ile birlikte Kızılcahamam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sivil Havacılığın SHY-147 Kapsamında Tanınan Okul Statüsü kazanma hedefine yaklaşmış olacaktır. Böylece öğrenciler daha etkin eğitimler alarak, diğer benzer okullara nazaran önemli firmalarda staj yapabilecek rekabet gücüne kavuşacak ve nitelikli mezun öğrenciler olarak iş bulma imkânları artacak ve sektöre faydalı olacaklardır.

Son Güncelleme: 12.08.2016 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26