banner94

GELİN TANIŞ OLALIM PROJE EKİBİ İLÇEMİZE DÖNDÜ

Kızılcahamam Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan Şanlıurfa Harran Kaymakamlığı'nın ortağı olduğu, Ankara Kalkınma

GELİN TANIŞ OLALIM PROJE EKİBİ İLÇEMİZE DÖNDÜ

Kızılcahamam Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan Şanlıurfa Harran Kaymakamlığı'nın ortağı olduğu, Ankara Kalkınma

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Nisan 2016 Cumartesi 23:44
898 Okunma
GELİN TANIŞ OLALIM PROJE EKİBİ İLÇEMİZE DÖNDÜ

Kızılcahamam Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi tarafından hazırlanan Şanlıurfa Harran Kaymakamlığı'nın ortağı olduğu, Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteği ile hazırlanan 'GELİN TANIŞ OLALIM' sosyal etkileşim projesi kapsamında Belediye Başkanı Muhittin Güney, eşi Ayşe Güney, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, eşi Şenel Yıldız, ilçemiz protokolü, proje ekibi ve öğrencilerimiz Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde proje faaliyetlerini tamamlayarak ilçemize döndüler.

30 Mart 2015 Çarşamba günü ilçemizden Şanlıurfa'ya giden heyetimiz, yapılan ziyaretler ile iki ilçe arasındaki sosyal etkileşim projesi kapsamında yapılan  çalışmalarda öğrencilerimizle birlikte amacına ulaşan faaliyetleri gerçekleştirdiler. Projeyi yakından takip eden Karadağ Kalkınma ajansı projenin pilot bir proje olmasından dolayı ilgilendiklerini ilk defa uygulanan bu projeyi örnek alacaklarını ve Kalkınma ajansının etkileşim projeleri arasında yer alacağı belirtildi.

Şanlıurfa  ve Harran ziyaretlerinden dönüş yapan heyet, "'GELİN TANIŞ OLALIM' sosyal etkileşim projesi kapsamında yapılan faaliyetlerin çok olumlu geçtiğini, özellikle kendilerine sergilenen misafirperverlikten dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.  Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Kaymakamı Temel Ayca ve kendilerine Harran'da misafirperverliklerini gösteren herkese teşekkürlerini ilettiler. 























Son Güncelleme: 02.04.2016 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2016-04-03 12:51:04

Türk. Laz. Kurt. Alevi. Hepimiz Canakkake ruhu ile tanış ve kardeş olarak yasarken, kendini milletin efendisi yöneticisi kabul edenlerin daha çabuk amaçlarına ulaşa bilmeleri için aramıza soktukları fitne fırsatları boylesine etken programlar ile yok ederek Aziz Turk milketine tekrar Çanakkale ruhunu asilamaya çalışanlardan Allah (c.c ) razı olsun.

banner89

banner83

banner26