banner94

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN ÜNAL'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın ABB Nisan Ayı Meclisindeki Konuşmalarının  ardında açıklamalarda bulundu.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN ÜNAL'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın ABB Nisan Ayı Meclisindeki Konuşmalarının  ardında açıklamalarda bulundu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
06 Mayıs 2022 Cuma 17:46
2388 Okunma
ESKİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN ÜNAL'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Eski Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın ABB Nisan Ayı Meclisindeki Konuşmalarının  ardında açıklamalarda bulundu.

Eski Belediye Başkanı ve son seçimde İyi Parti Belediye Başkan Adayı olan Coşkun Ünal  yaptığı açıklamada;
''Sevgili arkadaşlar mübarek üç aylar acısıyla, tatlısıyla, kazasız, belasız sona erdi. Birlik beraberlik ve kardeşlik çerçevesinde huzurlu bir Ramazan ve Bayram geçirdik.

Fakat ne yazık ki Ramazan Ayı içerisinde Kızılcahamam Belediye Başkanı’ndan kaynaklı Ankara Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında ve devamında ulusal basında ben, ailem ve arkadaşlarım hakkında birtakım saldırılar yapıldı.

Ben hayatım boyunca ticaret ile uğraştım ve halen de bir şekilde uğraşmaktayım. Bu benim her Türk vatandaşı gibi doğal hakkım. Ticareti yasaların bana verdiği yetki çerçevesinde insani ve ahlaki kurallara göre yapmaktayım ve yapmaya da devam edeceğim. Zerre kadar haksız ve usulsüz ticaret yapan, beytülmala kuruş zarar veren, kuruş haksız kazanç elde eden şerefsiz ve namussuzdur. Bunu iddia edip ispat etmeyen de şerefsiz ve namussuzdur! Bileğimizin gücü ile çalışıp anamızın ak sütü gibi helal kazanç peşinde koştuk, koşacağız.

Ankara’nın Başkanı Türkiye’ye model olmuş, umut olmuş her tarafa dürüstlük timsali olarak nam salmıştır. Biz ona inanmış kardeşleri olarak sonuna kadar yanında ve arkasında olacağız ki bu kutlu davada hedefe ulaşmak için sonuna kadar ilk gün ki gibi tertemiz duygularla en ufak hileye bulaşmadan yolsuza, hırsıza geçit vermeden mücadele edeceğiz. Şunu kimse unutmasın ve beynine kazısın Mansur Yavaş’ın olduğu yerde hile, hırsızlık, yolsuzluk, usulsüzlük olmaz ve olmayacaktır.

Hayatım boyunca fakire, garip gurebaya yardımcı olmaya çalıştım. Binlerce insanı iş güç sahibi yapmak için gecemi gündüzüme kattım binlerce kişiyi işe koymaya vesile olurken bu divane güruh benim kendi kızımın işe girmesi ile ilgili gazetelere, televizyonlara boy boy resimlerini koydurdu. Eşimin tamamen halis duygularla kurduğumuz kooperatifin kurucu üyesi olmasını çekemedi ve eşimi her tarafa reklam etti. Bu zihniyete de bu yakışırdı diyerek güldüm geçtim. Bu fütursuz saldırılara üç aylar bitince cevap verme gereği hissettim. Tekrar söylüyorum haksız hukuksuz iş yapan, beytülmala fahiş fiyatla mal veren, beytülmalın kuruş parasını haksız şekilde elde eden şerefsiz, namussuz ve alçaktır. Bunu iddia edip ispat etmeyende, şerefsiz, alçak ve müfteridir!

-Kızılcahamam Belediye Başkanı bizim dönemimizde yapılan sıcak asfaltlarla ilgili bir resim gösterdi. 36 km yolda kışın en ağır geçtiği bir zamandan sonra birkaç tane asfalt sıyrılması bulmuş ve bunu sanki marifetmiş gibi utanmadan sıkılmadan işte sizin yaptığınız yol diye gösteriyor. Beyefendi; yapılan yolların birinci kat asfaltının yapıldığını ve devamının bu yıl yapılacağını size hatırlatırım…

-Kızılcahamam’ımızın girişindeki orta refüje güzellik katmak için kış çiçekleri ektirdik. Baharda yenileme çalışması yapılacakken İlçe Kaymakamı park bahçe işlerimize bakan arkadaşımızı yanına çağırarak yol çalışması yapılacağını ve orta refüje çiçeklendirme yapmamamız gerektiğini söylemiştir. Bizde bunun üzerine çalışmamışızdır keşke o refüj resmini göstermeden ilçe Kaymakam’ımıza bir sorsaydınız!

-Kızılcahamam ve mahallelerindeki mezarlıklar ile ilgili mezarlık çalışanlarımız en iyi şekilde çalışma yapmakta ve üstüne katlayarak vatandaşlarımızdan memnuniyet almaktadır ve bu sizi çok rahatsız etmektedir. Biz sizi bu konuda rahatsız etmeye devam edeceğiz.

-ABB Şifa Termal Otelinin açılmasını hiç istememenize rağmen siyasi olarak dilinize doladınız ve her zaman konuştunuz. Size üzüleceğiniz bir haber vereyim ABB Şifa Termal Oteli kısa bir zaman sonra açılıyor. Üzüleceksiniz fakat çalışan personeller geri dönerek temizliğe başlıyor ve açılma çalışmaları hızlanıyor yakında orada misafirlerimizi göreceğiz inşallah. Pandemi olmamış olsaydı 10 defa açmıştık…)

-Büyükşehir Belediye Meclisinde daha önceki oturumlarda Soğuksu Milli Parkı ile ilgili üst perdeden konuşup ukalaca meydan okuyup ‘’Yapamıyorsanız bize verin yaparız’’ diye hava atıyordunuz ne oldu sesiniz çıkmadı? Büyükşehir 1. ayda size dilekçe ile cevap verdi ‘’Buyrun alın’’ diye. 5 ay oldu sizden hiçbir ses soluk yok… Yapamayabilirsiniz, gücünüz yetmeyebilir fakat özür dilemekte bir erdemliliktir!

Şimdi size birkaç soru soracağım;

1-Kızılcahamamımıza yaptırdığınız güneş enerji üretim tesisi ihalesini piyasa fiyatlarının üzerinde, rekabet oluşmadan ve bir yakınınızın tanıdığına verdiğiniz konusunda ne diyorsunuz?

2-Kızılcahamam Belediyesinin araçlarının sigortalarını kendi şirketinizden yaptığınız konusunda ki duyumlarla ilgili ne diyorsunuz?

3-Kızılcahamam Belediyesi jeotermal şirketinin bütün muhasebe işlerinizin sizin büronuzda yapıldığı, jeotermal şirketinin muhasebe anlaşması yaptığı şirketin sadece kağıt üzerinde muhasebecisi olduğu ve gerçekte muhasebeyi sizin yaptığınız konusuna ne diyorsunuz?

4-Kızılcahamamımızdaki led ekranların tamirat işinin kayınbiraderinize verildiği ve kayınbiraderinizin başka bir şirket üzerinden faturalandırdığı konusuna ne diyorsunuz?

5-Partinizin siyasi faaliyetlerinde ve özellikle Ramazan ayında verdiği iftar ve sahur yemeklerinde faturaların Belediye tarafından ödendiği konusuna ne diyorsunuz?

Kızılcahamamımıza biz hizmet etmeye devam edeceğiz ve sizin daha fazla zarar vermeden kalan süreniz boyunca ensenizde olacağız… En derin sevgi ve saygılarımla…'' dedi.

Son Güncelleme: 08.05.2022 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26