banner94

DÜĞÜNDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE GELDİLER

Kızılcahamamlı vatandaşlar, darbe girişiminin 16. gününde Cumhuriyet Meydanında darbeye tepki göstermek adına demokrasi nöbetine devam ediyor.

DÜĞÜNDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE GELDİLER

Kızılcahamamlı vatandaşlar, darbe girişiminin 16. gününde Cumhuriyet Meydanında darbeye tepki göstermek adına demokrasi nöbetine devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Ağustos 2016 Pazartesi 02:01
1494 Okunma
DÜĞÜNDEN DEMOKRASİ NÖBETİNE GELDİLER
 Kızılcahamamlı vatandaşlar, darbe girişiminin 16. gününde Cumhuriyet Meydanında darbeye tepki göstermek adına demokrasi nöbetine devam ediyor.

Milli iradeye sahip çıkmaya, Ankara Bölge Milletvekili Aydın Ünal, Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Yeşildal, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve Yönetimi, Sivil Toplum Örgütlerimizin Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız birer selamlama konuşması yaparak Milli İradeye sahip çıkan Demokrasi nöbetinde bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Bölge Milletvekilimiz Aydın Ünal konuşma yaparak 15 Temmuz tarihinin en uzun gece olduğunu belirterek Allah bizi bu hainlerin şerrinden korusun ve Allah bize bir daha böyle  bir imtihan yaşatmasın dedi. Ünal sözlerinin devamında, Kızılcahamam 'da 4 tane şehidimiz var bir kaç gün önce geldiğimizde Milletvekili arkadaşlarımızla aynı aileden 3 şehit verdiğimiz Gülşen ailesini ziyaret ettik, özellikle Şehit Hakan Gülşen kardeşim yakın en tanıdığım her zaman görüştüm bir kardeşim di bizi çok üzdü, her şehidimiz bizi çok üzdü fakat Kızılcahamam'da aynı aileden 3 şehit olması bizi daha da üzdü. Kızılcahamam merkeze uzak bir ilçe olmasına rağmen hiç tereddüt etmeden araçlarına bindiler geldiler ve orada şehit oldular Allah bizi onların şahitliğine eriştirsin diye dua ediyorum. Bu yapılan sadece bir darbe girişimi değildir. Bu bir işgal girişimiydi, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının başka bir ülkenin ajanları tarafından başka bir hain ülke ajanlarının işgal hareketiydi. işte bunun hedefi sadece Cumhurbaşkanımız değildi, Ak Parti Hükümeti değildi,  bu işkal girişiminin hedefi top yekun Türkiye Cumhuriyeti ve milletimizdi. Bu idrak edildi ki bugün bu meydanlarda ve diğer meydanlarda sadece Ak Partililer yok, eminim ki şu anda bu meydanda MHP, CHP, Sadet Partisi ve diğer partili kardeşlerimde var. Allah bizim bu birlikteliğimizi dayanışmamızı daim etsin diyerek Şehitlerimize Allah'tan rahmet Gazilerimize acil şifalar diledi ve herkese teşekkür etti.

Kızılcahamam'da demokrasi nöbetine katılmak için gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya yaptığı konuşmada; 15 Temmuz darbe gecesinde zifiri karanlık bir gece olduğunu söyleyerek  yaşadıklarını ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde olanları anlattı.

Konuşmaların ardından Milletvekilleri Cumhuriyet meydanından ayrılarak Aynı Aileden 3 şehit verdiğimiz Gülşen ailesinin evini ziyaret etmek üzere meydandan ayrıldılar.

Program İlçe Müftülüğünde görevli hocalarımızın okuduğu ilahi ve dualar ile devam etti.

Bugün dünya evine giren İrfan ve Merve Çifti düğün salonunda çıkarak demokrasi nöbeti için Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanına geldiler.  Yeni evlenen çift Cumhuriyet meydanında alkışlar eşliğinde karşılanarak şehitlerimiz için dua ettiler. gelin ve damadı orada tebrik eden İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanımız Muhittin Güney çit ile Demokrasi hatırası platformunda fotoğraf çektirdiler.


Son Güncelleme: 01.08.2016 02:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM -3- 2016-08-01 02:18:09

Allah (c.c) Cumhuriyet tarihinden buyana ve zamanımız siyasi parti ve liderleri içerisinde 2002'den buyana kesintisiz İslama Vatanımıza Milletimize Devletinize ve dünya Müslümanlarına/Türklerine dünyada ve ülkemizde mevcut İslami/Osmanlı değerlerine makamlarına beldelerine en çok hizmet eden sahip çıkan diklenme yerine dik durarak ve toplumsal/kurumsal mutabakat sağlandıkça ("akıllı siyaset") ülkemizde "İSLAMI YAŞAMIN ÖNÜNE KONULAN SİYASİ/İDARİ ENGELLERİ kaldıran ve bu hizmetlerini gelecekte de sürdürmeye niyetli / kararlı VE TEK BAŞINA İKTİDAR OLMA İMKANINA SAHİP AK PARTİMİZİ ve kurucu genel başkanı/dünün Başbakanı/bu günün Cumhur Başkanı, yarının DEVLET BAŞKANI adam gibi Adam MUHTEREM RTE ve ve dava arkadaşlarını her alanda her zaman ve her yarde MUVAFFAK ve MUZAFFER EYLE, tüm aile bireylerine imanlı ihlaslı sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu ömür ihsan eyle. suikastlardan, kaza vb belalardan koru. Amin. Amin. Amin





Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2016-08-01 02:19:20

görevlerini 15 Temmuz 2016 Pazar günü saat 22,00 sularına kadar aktif olaral sürdürerek, Milli Güvenlik-YAŞ toplantılarından en alt kademelerdeki toplantılarda ilk ağızdan aldıkları bilgileri/belgeleri/planları doğrudan PKK vb.ile müttefikleri süper ! devletlere anında ve ihanetlerinin gerçekleşmesi için bedava vermeleri, terör baskınlarını baskından önce Teröristlere bildirmeleri, SINIRLARIMIZI /yollarımızı korumakla görevli Tugay komutanlarının emniyetçilerin sınırlarımızı/ yollarımızı YOL/ESRAR VB. SERBESTÇE GEÇEN YOL HANINA ÇEVİRMELERİ ve teröristlere her türlü siyasi idari maddi ve lojistik desteği vermelerindendir. Allah c.c münafıkları gördü ve 15 Temuz 2016 da planladıkları kötü tuzaklarını kendi başlarına musallat etti, İnşallah bundan sonra FÖTÖ vb/PKK vb terörde bitecek 3 oy için MÜNAFIKLARLA işbirliği yapan 0, 20 -0,25 / 0,10 - 0,15 / 0,03 -05 -09'lük partilerde gözünü açacaklar dilek ve temennisi ile,

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2016-08-01 02:20:00

Bitmeyen pkk terörü neden bitmedi?. Çünkü "İSLAM ve TÜRKLÜĞÜ dünyaya hakim kılacağını ve bu amaçla gençlerimizi ve dünya gençlerini eğittiğini iddia eden ve bu nedenle de her kurumdan kuruluştan va amaçları "ibadet" olan vatandaşlardan yardım gören, cemaatçiliğe başlarken ayakta kalabilmek için "Üstat Bedi-üz zaman Hz. ve risalelerle yola çıkan ama ayakda durunca bunları tozlu raflara kaldıran (aslında iki yüzlülük tam burada başlıyor) hizmet cemaatinin aslında, ABD+İsrail+AB Ülkeleri+Rusya gibi adı dost/müttefik olan ve kendilerini süper güç olarak gören ("ama aslında kendileri rezil/ikiyüzlü/sömürücü ") devletlerin !, devlet adamlarının !, Ajanı/kuklası olarak C.Başkannı - Gnkbş. başyeveriğinden enkırıtik kozmik odalardan sınır tugaylarına, polis merkezlerine şanlı asker/polis üniformaları ile ve hatta devletin en alt kademe kurumlarına asker/polis üniformaları ile ve STK,Medya,Sermaye kuruluşlarına sinsice AJAN olarak yerleştirilmeleri ve sinsice bu

Avatar
namık taşdelen 2016-08-03 18:18:34

habere koyduğunuz fotğrafların içinde hala bir numaralı paralelciler var.. meral akşeneri darbe gecesi arabasına alıpta kaçıran.... onlarada sıra gelecek boşuna oralara çıkıpta gösteriş yapmasınlar . tüm kızılcahamam halkı onların ne olduğunu kim olduğunu biliyor. alma mazlumun ahını çıkacak inşallah ahaste ahaste...

banner89

banner83

banner26