banner94

DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'DA ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam ilçesindeki Ülkücü Şehitleri Anıtı’nı ziyaret etti.

DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'DA ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam ilçesindeki Ülkücü Şehitleri Anıtı’nı ziyaret etti.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
28 Mayıs 2015 Perşembe 00:31
1279 Okunma
DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'DA ŞEHİTLERİ ANMA TÖRENİNE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam ilçesindeki Ülkücü Şehitleri Anıtı’nı ziyaret etti.

27 Mayıs Gün Sazak ve Ülkücü Şehitleri anma günü nedeniyle Kızılcahamam Ülkücü Şehitler Anıtına gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi karşılayan Belediye Başkanı Muhittin Güney MHP Genel Başkanına hoş geldiniz dedi.

Sağanak yağmur altında anıta karanfil bırakan Devlet Bahçeli, Ankara Milletvekili Mustafa Erdem’in yapmış olduğu duaya eşlik etti. Burada partililere seslenen Bahçeli, “Türk milleti tarihin derinliklerinden süzülerek gelmiş ve mutlaka da geleceğe ulaşacak olan mukaddes bir değerin adıdır.” dedi.

Ardından ilçedeki Şehit Anıt Ağacının önünde şehitler için de dua eden Bahçeli, Kazan ilçesine geçerek, teşkilatı ile bir araya geldi.




















Son Güncelleme: 28.05.2015 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM (5) 2015-06-01 00:58:52

2- BAZI ARSALARA (!) 8 – 9 – 10 kat apartman hakkı vererek ama bu hakları garip gurabaya vermeyerek VATANDAŞLAR arasında HAK ADALET ve EŞİTLİK İLKELİRİNİ ihlal ettiler. *** Sonuç olarak AK PARTİ bütün bu NEGATİFLERİ POZİTİFE çevirdi ve 7 HAZİRANDAN sonra dahada çevirecek işaallah. Şimdi Kapalı Oy verme yerinde Allah (c.c) ile baş başa kalacak Milli Görüşçü – Milliyetçi, Ülkücü - Alperen ve hatta SAMİMİ Sosyal Demokrat kardeşlerim, Açık ve gizli ittifakların tamamı AK PARTİ iktidardan uzaklaştırma paravanası arkasında, AZİZ TÜRK MİLLETİNİ İSLAMDAN UZAKLAŞTIRMA, DEVLETİN KASASINI KURUTMA, Milli Şefin eksilen VESAYET kadrolarını yenileme, TANKLARIMIZI vb. İSRAİLE ABD yeniletme ve heronları vb onlardan alma POLİTİKALARINI YENİDEN HAYATA GEÇİRİLMESİNE DESTEK VERMEK İÇİNDİR. Ben hatırlattım (“Tebliğ-i yaptım”) yarın “Mizanda” ben bunları bilmiyordum diyemezsin. OY senin karar senin. Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun. (âmin)

Avatar
Veysel BAYRAM (4) 2015-06-01 01:00:34

3- C.Tarihinde 2 bakanlığın şaibelerinin ayyuka çıkmasını sağladılar. 4- Cumhuriyet tarihinde kamu bankalarını “görev zararına” (!) uğrattılar 5- 30 özel bankanın NİTELKLİ DOLANDIRILMASINA ve bedelinin vatandaşa ödettirilmesini sağladılar. 6- TC: Yerli Yabancı VESAYETCİLERİNİN - Faiz lobilerinin IMF’nin sömürüsüne ve VESAYERTİNE teslim edilmesine imkân sağladılar. 7- Bebek katilinin idam dosyasının TBMM genel kuruluna inmesini engellediler ve bugünkü yaşam imkânlarını sağladılar. (“Dosya TBMM Genel kuruluna inse idi bebek katili o zaman asılacaktı”). Konu başlığı çokda bu kadarı ile genel siyestte maksat anlaşılır dileği ile YERELDE yani Kızılcahamam Belediye başkanı oldular, 1- Kızlcahamamda baba dede mirası arsalarda yapılan imar çalışması ücreti ve bu üçletin ödenmesine esas arsa transferleri ile ve bu arsalara bol, bol termal su tahsisi ile KIZLCAHAMAM BELEDİYESİNİ sıfırlayıp İMARCI GURUBU trilyoner yaptılar.

Avatar
Veysel BAYRAM (3) 2015-06-01 01:01:52

Başörtülükleri (Müslümanları) kamusal alandan (evimiz hariç yaşmamın her alanından) dışlama çalışmaları devam ederken MHP koalisyondan çekilmesi ile bu çalışmaları yarım kaldı elhamdülillah”. (bir anekdot”; MHP’nin koalisyondan çekilme nedeni, Müslümanlara yapılan zulümler – devletin itibar/bütçe kaybı değil, DSP+ANAP ikilisinin MHP dışında bir üçüncü parti ile yeni bir üçlü koalisyon kurma hazırlığı içindir. *** ; erkek gibi seçilen devlet bahçeli ve milletvekilleri Ecevitlin isteği ile ANS Cumhurbaşkanı, - kemalleri” YÖK başkanı rektör, Sertel’leri rektör yardımcısı” – ithal” kemalleri devlet bakanı yaparak. -- kritik bakanlıkları ve kamu bankalarını vb. üç parti arasında pay ederek başladıkları kutsal görevlerinde !; , 1- baş örtülü seçilen muhterem n.ü kardeşimize başını açtırarak TBMM soktular başörtülü (Müslüman) muhterem Merve Kavakçıyı başörtülü (Müslüman) diye TBMM kovdular. 2-”başörtülüleri (Müslümanları) okullardan-hastanelerden-orduevlerinden-kamusal alanlardan kovdular.

Avatar
Veysel BAYRAM (2) 2015-06-01 01:03:29

üçüncü - ANAP dördüncü parti oldu. Cuntacıların Höt deyince şapkasını 40 kere alıp kaçan 41 kere geri gelerek VAYANI DEVLETİ DEMOKRASİYİ perişan eden yetkili, DSP(CHP)’ye hükümeti kurma görevini verdi, ama MHP ve lideri Devlet Bahçeli bu koalisyona razı olmasa ikinci parti olarak hükümeti kurma görevi ile MHP – RP- ANAP koalisyonunun Başbakanı olacak İktidarda yine muhafazakâr partilerin elinde olacaktı, Fakat bu imkâna sahip Bahçeli ne yaptı, “SP(RP) biraz dinlensin” dedi ve DSP(CHP) iktidar merhum! Ecevit’i başbakan yaptı. Gerçek bir Ülkücü olan Muhterem Sadi SOUNCUOĞLUNUN C.Başkanlığı aday dilekçesini tekmeli tokatlı önlettirdi, yerine ANS (Başörtüsü ((İslam)) karşıtı) cumhurbaşkanı olmasını sağladı. C.Başkanı ANS, AYM – HSYK - YöK’e, - Üniversitelere – GNKB vb. Başörtüsü(İSLAM) karşıtlarını atayarak elbirliği ile başörtülüleri (MÜSLÜMANLARI ) okullardan – Hastanelerden, orduevlerinden, sosyal tesislerden dışladılar, son çıkışları olan

Avatar
Veysel BAYRAM (1) 2015-06-01 01:04:56

“Aynası iştir kişiniz lafa bakılmaz” Bahçeli, Kamalak ve Destici dönemleri öncesi (Gerçek) Milli Görüş – Ülkücülük ve Milliyetçilik üzerine inşa edilen siyaseti inkâr eden bir Müslüman bir Türk Vatandaşı bir AK PARTİLİ olamaz.*** Kardeşlerim, 1999 Genel seçimleri öncesi seçime giren partiler seçim beyannamelerinde, meydan mitinglerinde, TV programlarında vb. çalışmalarında Başörtülülerin (MÜSLÜMANLARIN) gasp edilen haklarını verip vermeyecekleri üzerine bina ediliyorlardı. MHP bu işi bir adım daha ileri götürüp “Başörtüsü sorununun çözümü için ürkeklere değil ERKEKLERE (!) oy verin propagandası ve başörtülü milletvekili adayı (Muhterem N.Ü) ” ile MÜSLÜMAN seçmenleri etkilemeye çalışıyordu. Seçim Yapıldı DSP(CHP) birinci - MHP ikinci - SP (RP)

Avatar
Veysel BAYRAM 2015-06-02 22:11:34

Tesekkurler soguksuhaber. Tesekkurler muhterem editor.

banner89

banner83

banner26