banner94

DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından gerçekleşen olaylar, tarihe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, T

DEMOKRASİ NÖBETİNE DESTEK

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından gerçekleşen olaylar, tarihe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, T

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Temmuz 2016 Salı 17:17
761 Okunma

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından gerçekleşen olaylar, tarihe Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türk Milleti'nin, taraflı tarafsız siyasi partilerimizin bir zaferi olarak geçti.  Hain terör örgütünün, devletimizin içerisine sızan vatanını satan üyelerinin gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişimi,; Cumhurbaşkanımızın talimatlarının ardından vatandaşlarımızın sokaklara dökülmesi ile püskürtülmüş oldu.

Olayların ilk gününden bu yana Türkiye'nin her yerinde Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emre kadar meydanları terk etmeyelim uyarısı ile sokakları dolduran vatandaşlar meydanlardaki demokrasi nöbetine devam ediyor.  Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi çıkan olayların bastırılmasında önemli rol oynayan Kızılcahamam'da da demokrasi nöbeti Cumhuriyet Meydanı'nda devam ediyor. Demokrasi mücadelesine 4 şehit ve çok yaralılar veren ilçemiz meydanları bırakmaya niyetli değil. 25 Temmuz 2016 Pazartesi günü gerçekleşen demokrasi nöbetine Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katılım sağladı. Belediye Başkanımız Muhittin Güney'in akşam saatlerinin başından itibaren ayrılmadığı Cumhuriyet Meydanı'nda İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Müşmal, Garnizon Komutanı Kadir Bilgi, Emniyet Müdürü Ali Yeşildal, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım ve yönetimi, sivil toplum kuruluşları kamuda görevli olan memurlar ve kahraman halkımız hazır bulundu.

Coşku ile dinlenen marşlar eşliğinde başlayan akşam, İlçe Müftülüğünde görevli hocalarımızın okuduğu Kur'an Tilaveti ile devam etti. Ardından ilk olarak Belediye Başkanımız Muhittin Güney konuşma yaptı. Başkanımız konuşmasında, olayların başından bu yana direniş gösteren milletimizin kahramanlığından bahsederken özellikle terör örgütü ile birlikte hareket edip, şu anda darbenin başarısız olmaması ile birlikte aramıza sızan hainlere değindi. Onların da hala aramızda sanki darbe karşıtı gibi hareketlerde bulunarak kendilerini gizlediklerini, bunları tespit etmenin ve gereken tavrı takınmanın vatan mücadelesi için büyük önem taşıdığını belirtti.

Başkanımızın konuşmasının ardından kürsüye gelen İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, darbe girişimi olaylarının ardından 11. günde vatandaşlarımızın sayılarının artarak demokrasi nöbetinin devam ettiğini belirterek aramızda bulunan milletvekillerimize teşekkür etti.  Bu birlik beraberlik duygusu olduğu sürece ülkemize kimsenin zarar veremeyeceğini, Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar meydanları terk etmeyeceklerini söyledi.

Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan; Türk Milleti'nin bu denli bir ihanetle tarihimizin hiç bir döneminde karşılaşmadığını, tanklara, uçaklara, jetlere karşı mücadele eden böyle kahraman bir milletin daha olmadığını söyledi. Tüm vatandaşlarımız ülkede destan yazarken özellikle Ankara'nın bambaşka bir mücadele göstererek kendilerini kurşunlara siper ettiğini ve ülkemizin karanlık günlere gömülmesini engellediklerini dile getirdi. Bugüne kadar gerçekleşen bütün darbelerin ihanet olduğunu ama en büyük ihanetin bu 15 Temmuz darbesi olduğunu belirten Ceylan, Ankara'nın tarihteki kahramanlıklarına da değindi. Milletvekilimiz vefat eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ilçemize başsağlığı dilerken ilçe halkına mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Son olarak kürsüye gelen ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılanan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, darbe girişiminin demokrasiyi, mili birliğimizi hedef aldığını, devlet kurumlarımızın haince saldırılara maruz kaldığını ama en acısı ülkemizin kendi uçaklarının kendi meclisimizi bombalamasının çok daha acı olduğunu belirtti. Babacan, hızlı bir şekilde tarama yapılarak tüm suçluların gereken cezayı alacaklarını belirtti. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dileklerini sunan Ali Babacan gazi olan vatandaşlarımıza acil şifalar diledi. Bu darbe girişimini önlenmesinin Cumhurbaşkanımızın ve onun çağrısı ile meydanlara dökülen vatandaşlarımızın mücadelesi ve ölüm korkusu olmadan kendilerini siper etmesi sayesinde gerçekleştiğini, en gelişmiş uçaklarımıza, tanklarımıza aslanlar gibi yüreği  ile mücadele veren kahraman halkımızın, eskiden gerçekleşen darbelerin ardından bu ülkede darbeye müsade etmeyeceğini  tüm dünya görmüş oldu diyen eski bakanımız kendisinin de görev yaptığı ekonomi alanında asla sıkıntı yaşanmayacağını da sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe halkımız ve protokol tarafından misafir milletvekillerimiz uğurlandı. Demokrasi nöbeti ilçemizde Cumhurbaşkanımızın alanları boşaltın talimatına kadar devam edecek.

 

Son Güncelleme: 28.07.2016 07:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26