banner94

DAĞKUZÖREN KÖYÜNDE DARBEYE KARŞI DEMOKRASI NÖBETI

Dağkuzören Köyünde Darbeye Karşı Demokrasi Nöbeti Tutuldu .

DAĞKUZÖREN KÖYÜNDE DARBEYE KARŞI DEMOKRASI NÖBETI

Dağkuzören Köyünde Darbeye Karşı Demokrasi Nöbeti Tutuldu .

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Temmuz 2016 Cuma 16:24
1570 Okunma
DAĞKUZÖREN KÖYÜNDE DARBEYE KARŞI DEMOKRASI NÖBETI

Dağkuzören Köyünde Darbeye Karşı Demokrasi Nöbeti Tutuldu . Dağkuzören Köyünde 26 Temmuz Pazartesi Akşam Namazı Sonrası Darbeye Karşı Demokrasi  Nöbeti Tutuldu . Çamlıdere Dağkuzoren Köyü Ahmetler Mahallesi Harmangersi Meydanında Düzenlenen Miting Murat Gündoğan Ve Hasan Hüseyin Şimşek'in Kur'an Tilavetiyle Başlamış Ve Ali İhsan Atasoy'un Güzel Duası İle Devam Etmiştir.

Fatma Kazancı'nın Dua Şiirini Okuduğu Mitingde Halim Acar Ve Fatma Kazancı Yine Arif Nihat Asya'nın Bayrak Şiirini Seslendirmiştir. Topluca Kılınan Yatsı Namazının Ardından Çay İkramı İle Demokrasi Nöbeti Gece Geç Saatlere Kadar Devam Etmiştir.











Yoğun Katılımla Gerçekleştirilen Demokrasi Köy Halkı Ankara’ya Çamlıdere’ye Gidemediklerini Bizimde Darbeye Tepkimizi Köyde Dile Getirdiklerini Belirttiler Allah Devlete Millete Zeval Vermesin.






Son Güncelleme: 29.07.2016 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asim Celimsiz 2016-07-30 18:47:38

ALLAH c.c razı olsun. Vatanimiza. Milletimize. Devletimize zeval vemesin. Islami. Vatanimizi. Milletimizi. Deletimizi zayıflatmak, bölmek isteyen pkk vb.lelrini ıslami kullanarak bunları yapanların ve onlari kullanan dis ve ic guclerin kötü tuzaklalarini kendu başlarına musallat etsin.
Kahhar ismi serifi hürmetine kahru perişan etsin. Amin. Amin. Amin.

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-07-30 19:03:03

Allah c.c razi olsun. Ialamim vatanimizi. Miletimizi. Drvletimizi ve Zamanimizda Islama. Vatanımıza. Milletimize. Devletimize. ve Dunya muslumanlarina Turklerine hiznet eden sahip cikan Devlet adamlarimizi zayiflatmak bolmek isteyan acik pkk vb.lerini ve gizli hatta iskami kullanan sahte utannaz pkk zihniyetlileri ve onari kullanan sahte super devletlerin ! Ve adamlarinin !. kotu tuzaklarini kendi baslarina musallat etsin. Kahhar ismi serifi hurmetine kahru perisan etsin. Amin. Amin. Amin.

banner89

banner83

banner26