banner94

COŞKUN ÜNAL İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Coşkun Ünal İyi Parti'den İstifa ettiğini duyurdu.

COŞKUN ÜNAL İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Coşkun Ünal İyi Parti'den İstifa ettiğini duyurdu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Aralık 2023 Cuma 16:52
1237 Okunma
COŞKUN ÜNAL İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİĞİNİ DUYURDU

İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Coşkun Ünal İyi Parti'den İstifa ettiğini duyurdu.

Coşkun Ünal Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte çalışacaklarını belirterek Sosyal Medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte Coşkun Ünal'ın açıklaması;

"Çok değerli arkadaşlarım, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.
Bir Kızılcahamam sevdalısı, Ülkücü ve Bir Türk Milliyetçisi olarak siyaset sahnesine çıktığımız günden beri ömrümüz hep mücadelelerle geçti. Severek ve isteyerek 2016 yılından itibaren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ile beraber bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk hep zordu, hep dikenliydi, türlü engellerle doluydu… Tüm engellemelere rağmen canla başla çalışarak partimizi bugünkü konumuna getirdik. Partimiz Türk Siyasetinde çoğu dengeyi altüst ederek kendisine kalıcı bir yer edindi.
Şahsım olarak toplumdan asla kopmadım, bir siyasetçi olmaktan ziyade Kızılcahamam için çalışan bir nefer olmayı seçtim ve sizlerin de desteği ile 2019 yılında Kızılcahamam Belediye Başkanlığı görevine talip oldum. Seçim sonuçlarını olgunlukla karşılayıp asla Kızılcahamam için çalışmaktan vazgeçmedim.
Kızılcahamam’a hizmet noktasında elimizden ne gelirse yapmaya çalıştık. Birlikte çalışmaktan onur duyduğum Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın desteğiyle ilçemize sayısız hizmete vesile olduk. Her yerde ve her zaman Sayın Mansur Yavaş Başkanımızın çalışmalarını anlattık ve Başkanımızın ilçelerimize daha iyi hizmetler vereceğini gördük.

İlçemize ve tüm Ankara’ya götürülen toplum odaklı bu hizmetlerin devam edebilmesi için partimizin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı sürecinde Sayın Mansur Yavaş’a destek vermesini bekledik. Ancak gelinen şu noktada İYİ Parti yetkili kurulların ve yöneticilerinin bu amaçtan uzak olduğunu ve bu anlamda işbirliğinin mümkün olmayacağını anladık. Bu yol ayrımında Ankara’ya ve Kızılcahamam’a başarılı hizmetlerin devam etmesi için başından beri yanında yer almaktan onur duyduğum Sayın Mansur Yavaş’a destek olmayı hak gördük.
Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Sayın Mansur Yavaş Bey’in tekrar seçimlerde başarılı çıkması noktasında elimizden gelen gayreti en üst seviyede göstermemiz gerektiği düşüncesiyle; Mansur Yavaş’ın karşısına aday çıkaracağını her alanda ifade eden üyesi olduğum, Kurucu İlçe Başkanlığını yürüttüğüm, Belediye Başkan Adaylığı yaptığım İYİ Parti’den üzülerek istifa ediyorum.
Bu süreçte bize desteğini esirgemeyen, koşulsuz yanımızda olan siz değerli arkadaşlarıma ve kamuoyuna sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26