banner94

CHP ENVER YILMAZ İLE DEVAM DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı 12. olağan kongresi yapıldı.

CHP ENVER YILMAZ İLE DEVAM DEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı 12. olağan kongresi yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Ocak 2020 Pazar 18:12
3591 Okunma

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı 12. olağan kongresi yapıldı.

05.01.2020 Pazar günü Saat 10:00'da Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresine; Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, Eski CHP Milletvekilleri, İl Yöneticileri, İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Uslucan ve Yönetimi, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal, Sadet Partisi İlçe Yönetiçileri, Ankara İlçeleri CHP İlçe Başkanları, Partililer ve davetliler katıldı.

Genel Kurulda, divan teşekkülü yapılarak, saygı duruşu ve İstiklal marşımız okundu. Parti faaliyetleri ve bütçe okunarak oylandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam ilçe teşkilatının kongresinde siyasi konuşmalar yapılarak divana gelen 2 aday listesi olduğu duyuruldu, Adaylar mevcut ilçe başkanı Enver Yılmaz ve önceki İlçe Başkanı Yüksel Altun Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığına tekrar aday oldular.

Adaylara Söz verilerek ilk konuşmayı Yüksel Altun yaptı. Altun İlçe Başkanlığı döneminde yaptığı faaliyetlerden bahsederek hep ilkleri yaptıklarını vurguladı.

Enver Yılmaz ise konuşmasında; CHP Kızılcahamam kurucu ilçe başkanı olduğunu hatırlatarak, geçmişte Belediye Başkan adayı olduğunu CHP için Kızılcahamam da çok efor sarf ettiklerini ve tekrardan siyasete dönerek gençlere yol açılacağını belirtti.

Divan tarafından gizli oylamayla seçimin yapılacağı duyurularak oylamaya geçildi.

Seçimlerin 17.00’da sona ermesiyle 42 delegenin 23 oyunun alan Enver Yılmaz CHP Kızılcahamam İlçe Başkanlığına seçilirken Yüksel Altun 15 oy aldı 4 geçersiz oy tespit edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam ilçe başkanı ve yönetimi;

İLÇE BAŞKANI;

Enver Yılmaz

YÖNETİM KURULU ASİL;

Hüsnü İşler

Erdoğan

Ali Gültekin

Ahmet İset

Durali Yılmaz

Erkan Alkan

Erkan Ökter

Bahattin Ceylan

Necati Gürsoy

Elif Yılmaz

Başak Selen Ünal

Ayten Yazıcı

İL DELEGELERİ

Vahdet Dursun

Enver Yılmaz

Ali Altınok

Hüsnü İşler

Sami Serttek

Son Güncelleme: 05.01.2020 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26