banner94

ÇANKIRI TUZ DÜNYASI HİZMETE BAŞLADI

Çankırı Tuz Dünyası Kızılcahamam'a açıldı.

ÇANKIRI TUZ DÜNYASI HİZMETE BAŞLADI

Çankırı Tuz Dünyası Kızılcahamam'a açıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Mayıs 2021 Perşembe 22:59
2809 Okunma
ÇANKIRI TUZ DÜNYASI HİZMETE BAŞLADI

Çankırı Tuz Dünyası Kızılcahamam'a açıldı.

Kızılcahamam'da bir eksikliği kapatan Çankırı Tuz Dünyası Tuz üzerine herşeyi bünyasinde bulundurarak müşterilerine nezih bir işyeri sundu.

Muhteşem bir hayat kaynağı, milyonlarca yıllık oluşum süreci, binlerce yıllık kullanım tarihi, muazzam moleküler yapısı, emsallerinden kat be kat zengin mineral yapısına sahip milli tuzumuz Çankırı tuzu dünyadaki en değerli tuzlardan birisidir.

Kızılcahamam Şehit Mehmet Erdem Caddesi No: 1/D Bakkal Ahmet Taşkın'ın yan tarafına açılan Çankırı Tuz Dünyası satış mağazasında Çankırı Kaya Tuzu, Yemeklik Tuz, Salamura Tuz, Tuz Sabun, bulaşık Makinası Tuzu ve daha birçok çeşidi ile sizdeğerli müşterilerine hizmete girdi.

Çankırı Tuz Dünyasının özel bir ürünü olan Tuz Lamba artık Kızılcahamamlıların ve misafirlerin evlerine girmeye hazırlanıyor, Okadar çok özelliği olan Tuz lambanın sağlık alanındaki faydaları ise; 

Tuz lambası, yaşam alanlarını aydınlatırken aynı zamanda fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamalarını sağlayan, kristal kaya tuzundan elde edilen dekoratif ürünlerdir. Farklı modellerde üretilen bu lambalar, yapılan araştırmaya göre insan sağlığı üzerinde bir hayli olumlu etki yaratmaktadır.

İnsan sağlığı kadar önemli başka bir şey yoktur. Sağlık varsa her şey vardır, sağlık yoksa her şey olsa bile hiçbir işe yaramaz. Modern hayatın insanlara dayattığı birçok olumsuzluk vardır, bunlardan biri de yaşam alanlarında getirilen kısıtlamalar ve bunlardan kaynaklı oluşan rahatsızlıklardır. Eklem rahatsızlıkları, kas ağrıları, ruhsal ve fiziksel bozuklukların oluşmasının en büyük nedenlerinden biri modern hayatın olumsuz getirileridir. Mesela doğaya daha yakın olan insanlarda özellikle fiziksel anlamda pek hastalık bulunmaz ya da aynı şekilde ruhsal hastalıklar da doğaya yakın insanlarda çok fazla olmaz.

tuz lambasının faydaları nelerdir?

  1. Mental anlamda ruhsal yorgunluklarınıza iyi gelir.
  2. Stresle başa çıkamıyorsanız, tuz lambası bu konuda size çok yardımcı olacaktır.
  3. Bağışıklık sisteminizi iyileştirerek sindirim sisteminde oluşan sorunları giderir.
  4. Bebek ve çocukların ruhsal gelişimine katkı sağlar.
  5. İş ortamında daha verimli çalışmanızı ve konsantrasyonunuzun artmasını sağlar.
  6. Daha canlı ve enerjik olmanızı sağlar.
  7. Migren, bronşit, astım ve KOAH gibi kronik hastalıkların giderilmesinde etkilidir.
  8. Bulunduğu ortamdaki oksijeni temizleyici etkisi ile solunum yolu rahatsızlıklarına sahip olan kişilerin daha rahat nefes alıp vermesini sağlar.

Mağazamızda yöresel ürünlerede yerverilerek sizleri enyakın zamanda mağazamıza bekliyoruz. İLETİŞİM 0545  363 17 18

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26