banner94

ÇAM OTEL RAMAZAN AYINA ÖZEL %40 KAMPANYA BAŞLATTI

Konaklamalarda ramazana özel %40 indirim fırsatı!

ÇAM OTEL RAMAZAN AYINA ÖZEL %40 KAMPANYA BAŞLATTI

Konaklamalarda ramazana özel %40 indirim fırsatı!

uğur demirbaş
uğur demirbaş
23 Nisan 2021 Cuma 10:48
641 Okunma
ÇAM OTEL RAMAZAN AYINA ÖZEL %40 KAMPANYA BAŞLATTI

Kızılcahamam'da hizmetine devam eden Çam Otel müşterilerine Ramazana özel fırsat kampanyası başlattı.

Konaklamalarda ramazana özel %40 indirim fırsatı!

Çam Thermal Resort & Spa Convention Center, hedefi kusursuz memnuniyet olan hizmet anlayışıyla siz konuklarına unutulmaz konaklama deneyimi yaşatma iddasındadır.

Çam Thermal Resort & Spa Convention Center, konaklamalarınızda kendizi evinizdeki kadar rahat hissettirmektedir ve konforun her türünü sunmaktadır. Çam Otel, konaklamayı yaşam aktiviteleriyle zenginleştirmektedir ve sizlere keyifli anılar bırakmanızda yardımcı olmaktadır.

Oğultürk Grup bünyesinde 2014 aralık da hizmete kapılarını açan Çam Thermal Resort & Spa Convention Center, İç Anadolu bölgesinin tek tatil tesisidir. Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’nda bulunan otel; 256 odası, kaliteli ve kusursuz hizmet anlayışıyla, aile odaklı hizmet sunması ile ailenin en küçüğünden en büyüğüne, zevklere hitap eden genel mekanları ve aktiviteleriyle değerli misafirlerinin anılarından çıkmamayı hedeflemektedir.

Asırlık çam ormanları arasında uyurken kendinizi bol oksijen ile şımartacak, güne zinde ve huzurlu bir şekilde başlayacaksınız. Profesyonel aşçılarımızın ellerinden çıkan en güzel seçimlerle yeme içme kültürünün tadına varacaksınız. 8 farklı yüzme ve termal havuz ile eğlenceli ve sağlıklı vakit geçirebilir, uzman masörlerimiz tarafından her şeye ufak bir mola verebilirsiniz.

Toplantı salonlarında başarılı bir bayii toplantısı düzenleyebilir, organizasyonunuzdaki takım uyumunu Çam Otel de kurabilirsiniz. Şimdi MaceraPark’ta yer alan ATV, jeep safari, bisiklet parkuru, zipline ve dağa tırmanma aktiveleriyle çocuklar tatilden dönmek istemeyecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26