banner94

ÇAM OTEL 1. YILINI PERSONELİ İLE KUTLADI

Kızılcahamam Çam Otel 1. yılını personeliyle birlikte kutladı.

ÇAM OTEL 1. YILINI PERSONELİ İLE KUTLADI

Kızılcahamam Çam Otel 1. yılını personeliyle birlikte kutladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
22 Aralık 2015 Salı 00:04
1864 Okunma

Kızılcahamam Çam Otel 1. yılını personeliyle birlikte kutladı.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında hizmete giren Çam Otel, yöneticileri ve çalışanları ile bugün Çam otelde Aileleri ile birlikte akşam yemeği yiyerek 1. yıl personel gecesi düzenledi.

Gece Müzik programı ile başlayarak Otel yöneticileri birinci yıla ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler. Otel departmanları arasında yılın elemanı seçen departmanlar en iyi çalışanlarına yılın elemanı ödülünü verdi. Gecede otelin yapım aşamasın ve bu güne kadar ağırlanan misafirlerin fotoğraflarının bulunduğu slayt gösterisi sunuldu. Otel yönetim kurulu üyesi Fağruk Oğultürk tarafından 1. yaş günü pastası kesilerek personeline birlikte nice yıllara erişmek istediklerini iletti.

Çam Otel açıldığı günden bugüne kadar bir çok misafirinin en iyi şekilde ağırlanmasında büyük rolü olan personelini 1. yılında bir araya getirerek gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Otel genel koordinatörü Orhan Dağdelen Otelin yılbaşı gününe en güzel şekilde hazırlandığını dile getirerek misafirlerine özel bir gece yaşatacaklarını belirtti.










































































Son Güncelleme: 24.12.2015 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26