banner94

ÇAM HOTEL RAMAZAN AYINA ÖZEL KAMPANYA YAPTI

Günübirlik kullanımlar için Ramazan ayına yapılan çok özel konseptlerden faydalanmak istermisiniz.

ÇAM HOTEL RAMAZAN AYINA ÖZEL KAMPANYA YAPTI

Günübirlik kullanımlar için Ramazan ayına yapılan çok özel konseptlerden faydalanmak istermisiniz.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Haziran 2016 Çarşamba 15:02
977 Okunma
 ÇAM HOTEL RAMAZAN AYINA ÖZEL KAMPANYA YAPTI

Çam Thermal Resort & Spa , Convention Center ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. Çam Hotel de iftar sofraları ramazan eğlenceleri ile şenleniyor. Çam Hotel in konukları bir yandan şifalı termal suların keyfini yaşarken, diğer yandan da unutamayacakları bir ramazan yaşıyorlar. Spa alanlarının ramazan ayı boyunca gece yarısına kadar hizmet verdiği Çam hotel, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamları, buhar banyosu, özel masaj bakım kürleri ve fitness merkezi ile dikkat çekiyor.

İç Anadolu bölgesinin tek resort 5 yıldızlı oteli olan Çam Hotel, misafir memnuniyetini ön planda tutuyor. Macerapark ile eğlenceye durdurak vermeyen Çam Hotel, atv safari, dağ bisikleti turu, duvar tırmanışı, zipline, tranbolin , tenis ve futbol sahalarıyla hizmetine artı değer katıyor. Doğada hayatta kalabilme eğitimi ile misafirlerine unutulmaz anılar yaşatan Çam Hotel, yeni maceraları da çok yakında paintball, ziğline ağaç parkuru ve macera evi ile de grup aktivitelerinde tek adres olmayı hedefliyor.

Çam Hotel 5 gece kal 4 gece öde kampanyasının yanı sıra , açık büfe iftar yemeği 35 TL, havuz ve termal kullanımı + Sahur yemeği 85 TL, Havuz ve termal günlük kullanımı 60 TL, Havuz ve Termal kullanımı + İftar yemeği 90 TL fiyatlarıyla sağlıklı ramazan geçirme imkanı sunuyor

 

Detaylar için

www.camhotel.com.tr

+90 312 810 81 00

Son Güncelleme: 11.06.2016 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26