banner94

BÜLENT UYAR YAZDI

BİR VARMIŞ BİR YOKMUS BEŞİKTAŞ

BÜLENT UYAR YAZDI

BİR VARMIŞ BİR YOKMUS BEŞİKTAŞ

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Kasım 2017 Çarşamba 00:05
821 Okunma
BÜLENT UYAR YAZDI
 BİR VARMIŞ BİR YOKMUS BEŞİKTAŞ

Yeni Malatya 0-0 Beşiktaş

TFF Süper lig 13. Hafta müsabakasında şampiyonlar ligi fatihi BJK ligde kayboldu. Malatya şehir stadında oynanan müsabakayı nerdeyse hiç pozisyon bulamadan tamamladı. Avrupada oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan BJK ligde son 4 haftada 8 puan kaybetti.


 

VAROL ANKARAGÜCÜ

Giresun 0- Ankaragücü-1

Süperlig’e çıkma mücadelesi veren Ankaragücü Spor Klubü bu hafta deplasmanda oynadığı Giresun mücadelesini 1-0 kazanarak Ümraniye Spor’un arkasından ikincililkdeki yerini sağlamlaştırdı. Bu  haftasonu çok önemli bir müsabakaya ev sahipliği yapacak olan Ankara temsilcisi Ümraniye Spor’u ağırlayacak. Bu önemli müsabakada temsilcimize başarılar dileriz.

Son Güncelleme: 29.11.2017 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kizilcahamamli 2017-11-29 00:21:28

Bülent bey sizden K.hamamspor ile ilgili bir yazı dizini istiyoruz Amatör küme de bir takımımız olsa iyi olmaz mı sizce bu bir eleştiri değil kesinlikle kizilcahamam halkı özledi o güzel futbol dolu hafta sonlarını ve birde ilçe stadımız var iken bizim genc takımlarımız neden ilçe Stadyumunda oynar ki halk oraya alışkın değil saygilar hürmetler göreviniz daim olsun başarılar..

Avatar
Ahmet 2017-11-29 10:35:06

Abi Kızılcahamam Belediyespor"un kurulması için çaba gösterilmesi lazım. Gerede Yeniçağ Çamlıdere Kazan gibi futbolun fsiyle alakası olmayan, geçmişinde futbol olmayan ilçeler Bölgesel Amatör Ligde oynuyor. Bizim bırak bölgesel ligi 2. Amatör kümede bile takımımız yok. Çocuklar 17 yaşından sonra futbolu bırakıyor. Bunun için bi çalışma yapalım hep birlikte

Avatar
Onur Cosar 2017-12-02 12:35:37

Sadece güreş var sanılıyor K.hamamda. Öbür branşlar yeteri kadar desdek almıyor.formalar onbeş yıllık.güreş hocaları arasında uyum sorunu giderilmeli.kixbos ikisene sonra güreşin yerini alacak gidişat gösteriyor.

Avatar
Bülent 2017-12-03 19:31:20

İnşallah onla ilgili düşüncelerimizi belirteceğiz sizlerinde desteği ve istekleri önemli

banner89

banner83

banner26