banner94

BİR TANIDIK İSİM DAHA

Ak Parti 2. Bölge Milletvekilliğine Aday Adayı olan ilçemizin yakınen tanıdığı bir isim daha.

BİR TANIDIK İSİM DAHA

Ak Parti 2. Bölge Milletvekilliğine Aday Adayı olan ilçemizin yakınen tanıdığı bir isim daha.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Mart 2015 Pazartesi 23:45
903 Okunma
BİR TANIDIK İSİM DAHA

Ak Parti 2. Bölge Milletvekilliğine Aday Adayı olan ilçemizin yakınen tanıdığı bir isim daha.

Kızılcahamam Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığından Kazan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği, Kazan  İlçe Sağlık Müdürlüğüne  atanan ve Yaklaşık bir yıldır da, Kızılcahamam Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği ve Kızılcahamam İlçe Sağlığı Müdürlüğü görevlerine  vekalet eden İbrahim Ünlü görevinden istifa ederek, Ak Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

İBRAHİM ÜNLÜ KİMDİR ?

1962 Yılında Mersin'de doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi burada tamamladım.

1990 Yılında Gazi Üniversitesi, Tıp Fakültesinden mezun oldum.

Bayburt, Mersin ve Ankara illerinde birinci ve ikinci basamak sağlık hizmet birimlerinde çalıştım (Mersin’de 112 Acil Sağlık Hizmetleri servisinin kurulmasında görev aldım. )

Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde hemodiyaliz eğitimi alarak,  sorumlu hekim sertifikası aldım.

Gazi Üniversitesi  Tıp Fakültesinde, Tıbbi Farmakoloji doktora eğitimi gördüm.

2004 Yılında  Ankara Kızılcahamam Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak göreve başladım. 6 yıl süre ile  satın  alma  komisyonu başkanlığı  yaptım.

2010 yılında Kazan Merkez Aile Sağlığı Merkezinde, Aile Hekimi ve Sorumlu hekim olarak çalıştım. 

2011 Yılında Kazan Sağlık Gurup Başkanlığı görevine atandım. 663 sayılı KHK gereğince de 2012 yılından beri, Kazan Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği  ve    Kazan  İlçe Sağlık Müdürlüğü  görevlerini yürütmekteyim. Yaklaşık bir yıldır da, Kızılcahamam Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği ve Kızılcahamam İlçe Sağlığı Müdürlüğü görevlerine  vekalet etmekteyim.

Yaşlılarımızla ilgili olarak, Geriatri uzmanları, konu ile ilgili çalışmalar yürüten Kayseri Devlet Hastanesi  Başhekimliği yetkilileri ve Adalet ve Kalkınma Partisi  Genel Merkezi ile yaptığım görüşmeler sonucunda, hastanemizde, bir Kolaylaştırma Polikliniği açarak, yaşlılarımıza, hamile ve engelli vatandaşlarımıza  kolaylaştırma sağladık. Bu uygulama, ilk kez Kayseri de, daha sonrada Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Bugün artık bu öncelikler, tüm Yurtta uygulanmaktadır.

Kazan’da, İlçe Kaymakamımızın başkanlığında, kurum amirleri ile yaptığımız, parçalanmış aile sorunları,  intihar, kadına yönelik şiddet ve uyuşturucu ile mücadele gibi konuların  ele alındığı, Sosyal Hizmet çalışmalarımız, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı tarafından KAZAN MODELİ olarak tanımlanmış ve toplantılarımıza Müsteşar Yardımcısı düzeyinde katılımları olmuştur (Bu proje, 2014 Yılında Yılın İdarecileri Derneği tarafından YILIN PROJESİ ödülünü almıştır.)

Aralık ayında Ankara’ da, Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KURULTAYI’ndan hemen sonra, Kazan ve Kızılcahamam Uyuşturucu İle Mücadele komisyonlarının oluşturulmasını Kaymakamlarımızın Başkanlığında sağladık. 

Sosyal Hizmet çalışmaları kapsamındaki Uyuşturucu ile mücadelemiz , Ankara’da yapılan UYUŞTURUCU ÇALIŞTAYI kapanış bildirgesinde, Kazan İlçesinde Yapılan Çalışmalar olarak, yer almıştır.

Ayrıca 2011 yılında Kazan’da meydana gelmiş, sonlandırılmış intihar vakalarının, TÜİK verileriyle, Ankara ve Türkiye ile karşılaştırmasını kapsayan bir çalışmam mevcut olup sonucunda da, ilçemizde gençlerimizin intihara eğilimlerini araştıran, Ankara Üniversitesi D.T.C. Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlileri ile işbirliği yaparak, TUBİTAK Ödüllü bir projeyi gerçekleştirdik.

Amacım bu konularda, daha çok yararlı olabilmektir. Saygılarımla.

 

 

 

 

 

 

 

 


Son Güncelleme: 17.03.2015 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26