banner94

BBP KIZILCAHAMAM’DA START VERDİ

Büyük Birlik Partisi 12 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimleri için, Kızılcahamam Seçim bürosunu açarak start verdi.

BBP KIZILCAHAMAM’DA START VERDİ

Büyük Birlik Partisi 12 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimleri için, Kızılcahamam Seçim bürosunu açarak start verdi.

06 Şubat 2012 Pazartesi 05:37
823 Okunma
BBP KIZILCAHAMAM’DA START VERDİ
 Büyük Birlik Partisi 12 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimleri için, Kızılcahamam Seçim bürosunu açarak start verdi.

 

    Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam ilçe teşkilatı, Ankara İkinci bölge 3. Sıra Milletvekili adayı gösterilen Serdar Akbaş için Kızılcahamam Şehit Mehmet Erdem caddesi üzerine seçim bürosunu açtı. Açılışa Büyük birlik Partisi Genel Sekreteri Ankara 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Destici, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı ve 2. Bölge 2. sıra Milletvekili adayı Hasan Hüseyin Bozok, parti yöneticileri, Kızılcahamam Belediye başkan Yardımcısı Cevat Yüce ve çok sayıda Kızılcahamamlı katıldı.

 
   Açılış töreninde konuşma yapan, Büyük birlik Partisi Genel Sekreteri Ankara 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Destici;

 

    Türkiye’nin büyük problemleri olduğunu ve bunun sorumlusunun da bu Büyük Türk Milleti değil bugüne kadar ülkeyi yöneten bugünde yönetmekte olan iktidarlar olduğunu söyledi. 
“Bugün Türkiye’nin terör sorunu devam ediyorsa ve bu sorun ülkeyi bölme noktasına getirmişse sokaklarımız, dağlarımız, caddelerimiz, ovalarımız güvenli değilse bireysel hak ve özgürlüklerin önündeki engeller kaldırılmamışsa ülkede 10 milyonun üzerinde işsiz, 50 milyonun üzerinde açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşayan insan varsa, tarım ve hayvancılık bitirilip et ve buğday ithal eder duruma gelmişsek, gelir dağılımındaki adaletsizlik zirve yapmışsa, büyük bir ahlaki çöküntü yaşıyor isek, aile kurumumuz yok edilmeye çalışılıyorsa, çocuklarımız girdiği hiçbir sınavın adaletle yapıldığına inanmıyorsa, asgari ücretlilerimiz açlık sınırı altında yaşamaya mahkum edilmiş ise, 1 milyonun üzerindeki taşeron işçilerimiz hiçbir hakka sahip değilse ülkenin iyi yönetildiğini bize söyleyenler doğru söylemiyor demektir.”

İçeride tablo böyle iken dış ilişkilerde de maalesef ülkemiz bu dönemde hiçbir kazanım elde edememiş aksine elde ettiği kazanımların büyük bir kısmını kaybetmiştir. Çevre coğrafyamızda yaşananları sadece seyreder durumdayız. Bakiyemiz olan topraklarımız üzerinde ki kan ve göz yaşına dur diyemiyoruz.

İşte bu tablo ile seçime gidiyoruz. Mevcut iktidar ve millete alternatif olarak sunulan daha önce iktidar olupta bu tabloda vebali olanlar birbirlerine seçim meydanlarında küfrederek, hakaret ederek oy toplamaya çalışıyorlar. Bunu siyasi ahlakın neresine sığdıracağız. Büyük Birlik Partisi hiçbir dönemde bu üslubu benimsemedi. Bugünkü tablonun en büyük vebali mevcut iktidarındır. 2002 yılında iktidara gelirken sivil anayasa sözü verenler üçüncü dönemde de  aynı vaatle oy istiyorlar. Ey başbakan..! Bu millet sana anayasayı değiştirecek çoğunluğu vermedi mi? O zaman yapmadın. Şimdi yapacağının garantisi ne? Sen değimliydin iktidara gelirken benden 3 yıl bir şey istemeyin, 3 yıl sonra  cebinize para girecek ikinci dönemde de Türkiye uçacak peki şimdi sizlere soruyorum başbakanın dediği gibi cebinize para girdimi, Türkiye’yi mi yoksa başbakanın yanındakileri mi uçarken gördünüz. O zaman bu millet sana niye inansın.

CHP’nin Genel Başkanı sınırsız ve ölçüsüz vaatlerle sizden oy istiyor. Ama öbür taraftan bir belediye başkanı çıkmış camiye ucube diyor. Biz sizin ne yaptığınızı da, ne yapacağınızı da  iyi biliriz sayın Kılıçdaroğlu, milletimiz de bilir, onun içinde çok söze gerek yok.

Evet.! değerli kardeşlerim; biz yine üslubumuzu bozmadan yapıcı, yol gösterici   ve sorumlu muhalefet anlayışımıza devam edeceğiz. Projelerimiz ile gündeme geleceğiz. Bizim tek siyasi gayemiz meclise girmek değildir. Biz siyasetimizi millet için yaparız. Biz meclis dışında da itibarlı ve millete faydalı bir hareketiz. BBP mecliste grubu olan siyasi partilerden bu millet için daha faydalı işler yapmıştır. 300 bin özel güvenlik görevlimizle ilgili kanun teklifini bizim ısrarımız sonucu çıkarttılar. 1milyon öğrenciyi ilgilendiren öğrenci affının fitilini ateşleyen Rahmetli Liderimizdi. Engellilere pozitif ayrımcılık kadınlara pozitif ayrımcılık ,emeklilerin toplu sözleşmeden faydalanması, şehitlerimizi geride kalanlarına özel ayrımcılık, Bağ-kurluların maaş adaletsizliğinin ortadan kaldırılması bu ve buna benzer konularda Büyük Birlik Partisi öncü ve takipçi olarak bu hakların kazanılmasına katkı sağlamıştır. 
Biz iktidarı da, meclisi de milletimiz için milletimize hizmet etmek için istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Biz karada gemi yapmakla görevliyiz, suları gönderecek Rabbimdir” dedi.

 

    Secim bürosu Açılışının hayırlı olmasını dileyen Büyük Birlik Partisi Genel Sekreteri Ankara 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Destici, dua ederek herkesi secim bürosuna davet etti. Açılışta Yemek ikramı yapılarak Tüm partililer ve adaylar Kızılcahamam’da esnaf ziyaretleri yaparak destek istediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26