banner94

BBP GENEL BAŞKANI KIZILCAHAMAM'I ÖRNEK GÖSTERDİ

Büyük Birlik Partisi Ankara İl başkanlığı tarafından İftar yemeği düzenlendi.

BBP GENEL BAŞKANI KIZILCAHAMAM'I ÖRNEK GÖSTERDİ

Büyük Birlik Partisi Ankara İl başkanlığı tarafından İftar yemeği düzenlendi.

25 Temmuz 2013 Perşembe 12:44
1377 Okunma
BBP GENEL BAŞKANI KIZILCAHAMAM'I ÖRNEK GÖSTERDİ

Büyük Birlik Partisi Ankara İl başkanlığı tarafından İftar yemeği düzenlendi.

Keçiören Halil İbrahim Sofrasında düzenlenen İftar yemeğine Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destiçi,  Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İftar yemeğine Kızılcahamam İlçe Teşkilatı yöneticileri eksiksiz katıldı. İftar yemeğinde konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,  Ankara il Başkanlığı tarafından düzenlene İftar yemeğimize katılan tüm ilçe teşkilatlarına teşekkür etti. Müslüman ülkelerin yaşadığı sıkıntılardan ve PKK nın kökünü kazınmasından bahseden Destici ; Arakan’da Müslümanlara karşı yürütülen saldırılara 'sözde medeni' dünyanın bunlara sessiz kaldığını belirtti. Destici, "Oradaki Müslümanlara hangi yardım eli uzatılması gerekiyorsa uzatılmalıdır. Ve o budistlerin başına tapınakları yıkılması gerekiyorsa yıkılmalıdır” dedi.  Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a seslenen Destici “ Gerekli yardımlar bir an evvel yapılmalıdır. Yoksa Allah indinde masum insanların Vebalini taşırsınız” dedi.

Suriye sınırlarında bir "PKK devleti" kurulmak üzere olduğunu savunan Destici, “Bu bir Kürt devleti değildir, bunun adını doğru koymak gerekir ve orada bir PKK devleti kurulmak istenmektedir” diyerek, buna karşı gerekli tedbirlerin alınması gerektiğine dikkat çekerek Büyük Birlik Partisi iktidarında PKK sorununu bir yılda çözecek projenin olduğuna değindi.

Destici; Büyük Birlik Partisinin Ankara’da 4. Parti olduğunu dile getirerek. Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatlarının önümüzdeki yerel seçimlere çok iyi hazırlanmasını ve sandık kurulu üyelerinin resmi olarak görevlendirileceğini belirtti. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Kızılcahamam İlçe Teşkilatının göstermiş olduğu üstün başarılarını tüm ilçelerin de göstermesini istiyorum dedi.













Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26