banner94

BAŞKAN YILDIRIMDAN HASTANE AÇIKLAMASI

Kızılcahamam’ın Yeni Hastanesine temelini atmasına sayılı günler kaldı.

BAŞKAN YILDIRIMDAN HASTANE AÇIKLAMASI

Kızılcahamam’ın Yeni Hastanesine temelini atmasına sayılı günler kaldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Temmuz 2015 Cuma 10:25
798 Okunma
BAŞKAN YILDIRIMDAN HASTANE AÇIKLAMASI

Kızılcahamam’ın Yeni Hastanesine temelini atmasına sayılı günler kaldı.

Geçtiğimiz Aylarda İhalesi Yapılan Yeni Hastane ile ilgili Açıklama Yapan Ak Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Sefa Yıldırım Kızılcahamamlı Hemşerilerimize Müjdeyi Verdi.

Başkan Yıldırım; halkımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerini ileterek, “ İnşallah Bayramdan önce temel atma töreni yapacağız ve kısa bir zaman içerisinde hastanemizin inşaatını bitirip ilçe halkımızın hizmetine sunacağız” dedi

Başkan Yıldırım; yapılacak Hastanenin özellikleri anlattı.

Yapılacak olan yeni hastane ile ilgili teknik bilgi veren Yıldırım, "Hastanenin toplam inşaat alanı yaklaşık 21 bin 645 metrekareden oluşuyor. Planlanan kapalı alan 10 bin 216,73 metrekare, açık otopark alanı 1300,91 metre kareden oluyor. Projede 10 adet tek kişilik, 20 adet çift kişilik oda olarak toplam 50 yatak kapasitesi, 3 ameliyathane, 7 yataklı genel yoğun bakım ünitesi, 9 yataklı diyaliz merkezi, 2 doğum salonu bulunuyor. Ayrıca toplamda 13 yataklı acil muayene, müşahede ve gözlem odası ve toplam 17 poliklinik mevcut, Röntgen Oda Sayısı 3, Tomografi oda sayısı 1, Ultrason Oda sayısı 2, Diğer görüntüleme oda sayısı 2, Küvöz sayısı 7, Kür Havuzu 2, Fizyoterapi- lektroterapı 4, SDL Oda sayısı 2, Kısadalga- Diatermi 2 VE 60 araçlık otoparkı olacak " diyen ilçe başkanı Sefa Yıldırım Hastane’nin bu aşamaya gelmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmet ilçemize kazandırılan büyük bir yatırım ihalesi yapıldıktan sonra 18 ay gibi bir zaman içerisinde tamamlanması planlanıyor ilçemize hayırlı olmasını diliyorum, her şey daha güzel bir yeni Kızılcahamam için” dedi.










Son Güncelleme: 03.07.2015 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26