banner94

BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI OLDU

Adem Ceylan Çamlıdere' Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Oldu.

BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI OLDU

Adem Ceylan Çamlıdere' Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Oldu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Ocak 2024 Perşembe 11:33
1552 Okunma
BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI OLDU

Adem Ceylan Çamlıdere' Bağımsız Belediye Başkan Adayı Oldu.
2024 yerel seçimleri için Ak Parti Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Adayı Olan Adem Ceylan yenilenen mevcut Belediye  başkanının aday olarak açıklanmasının ardından sosyal medya hesaplarınından yaptığı açıklamada;
Değerli hemşehrilerim bildiğiniz gibi doğduğum topraklar memleketim Şeyh Ali Semarkandi Hazretleri şemsiyesi altında bulunan Çamlıdere'ye hizmet etmek için Belediye Başkan Adaylığı irademi daha önce belirtmiştim.

Başta ilçemiz Çamlıdere olmak üzere Ankara'nın 25 ilçesinde bu iradem doğrultusunda bir karar verilmesini heyecanla bekliyorlardı.

Ancak farklı bir karar tezahür etti 2 günden beri hemşehrimiz  yoğun bir şekilde bizzat ziyaretime gelerek, telefonla arayarak veya etrafımızda bulunan arkadaşlarımızı arayarak bu yanlış kararın düzeltilmesine imkan sağlamak açısından Belediye Başkanı adayı olmam gerektiği taleplerini yoğun bir şekilde belirtmişlerdir.

Gerek cennet vatanımız Çamlıdere'den, gerekse diğer ilçelerden gelen talepleri uygun olarak hemşehrimizin bu yanlışı oylarıyla düzeltmelerine fırsat vermek ve ilçemize hizmet etmek amacıyla, BAĞIMSIZ ÇAMLIDERE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI olmaya karar verdim.
Bütün hemşehrimizin hayır dualarını ve desteklerini bekliyorum saygılarımla.
ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.01.2024 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26